News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Κρατάω τα πέντε γκολ που βάλαμε"

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

«Ήταν ένα ματς πάνω κάτω, λίγο τρελό, αλλά εμένα μου αρέσει»

"Μιλήσαμε στο ημίχρονο και τα πήγαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο", δήλωσε ο προπονητής.



Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του Benito Villamarín μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Betis κι αξιολόγησε το παιχνίδι: "Ήταν ένα ματς πάνω κάτω, λίγο τρελό, αλλά εμένα μου αρέσει. Σημαίνει ότι υπάρχει ένας αντίπαλος σε μια φανταστική στιγμή που έχει παίξει επίσης καλά κι έλεγξε το παιχνίδι σε κάποιο στάδιο. Δεν κρατάω τα τρία γκολ που δεχθήκαμε αλλά τα πέντε που βάλαμε".

Asensio

"Εκτιμώ το παιχνίδι του Asensio, τα δύο γκολ του και τη συμμετοχή του, αλλά όπως πάντα είναι μια ομαδική προσπάθεια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα, μετά δεν ξέρω τι μας συνέβη. Οπισθοχωρούμε και τότε είναι ένα άλλο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος κάναμε εντελώς το αντίθετο: ένα θεαματικό δεύτερο μέρος και είμαι ικανοποιημένος με την δουλειά όλων. Με την ποιότητα που έχουμε στο αντίπαλο μισό βάζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο σε δυσκολίες. Στο αντίπαλο μισό είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να αξιολογήσουμε τη δουλειά του Marco και του Lucas Vázquez, ο οποίος έχει κάνει μια σπουδαία δουλειά απ’την άλλη πλευρά".

Ικανοποιημένος

"Η ανατροπή σημαίνει ότι έχουμε χαρακτήρα κι ότι αλλάζουμε τους αγώνες. Είμαστε μαζί κι όταν κάνουμε τα πάντα μαζί φαίνεται. Εκεί είναι δύσκολο για τους αντιπάλους. Είναι αυτό που συνέβη στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί παίζουμε την Τετάρτη. Θα συνεχίσουμε".

Πυγμή

"Πρέπει να συγχαρώ τους πάντες γιατί πιστεύουν σ’αυτό που κάνουν. Είμαστε ικανοποιημένοι".

Η φωνή σας έκλεισε

"Οι παίκτες μου με έχουν κάνει να φωνάξω περισσότερο απ’το συνηθισμένο αυτές τις μέρες. Ήταν δύο πολύ σκληρά παιχνίδια και φώναξα περισσότερο".

Η δουλειά του Lucas και του Asensio

"Δεν είναι ότι αξίζουν περισσότερο από τώρα και στο εξής, πάντα αξίζαν περισσότερα. Όταν έρχεται η σειρά τους να παίξουν και να κάνουν τη βρώμικη δουλειά το κάνουν και με προσωπικότητα. Τα πάνε πολύ καλά. Παίζοντας με τον τρόπο που το κάναμε και γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένας αντίπαλος που μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες στις πλευρές, η δουλειά τους έχει υπάρξει πολύ καλή".

Η ομιλία στ’αποδυτήρια

"Τα πράγματα μένουν στ’αποδυτήρια. Είναι αλήθεια ότι μίλησα μαζί τους και τα πήγαμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Αυτοί ήθελαν επίσης να κάνουν περισσότερα. Ήξεραν ότι έπρεπε να αλλάξουν γιατί δεν ήμασταν καλοί στο τέλος του πρώτου μέρους".

Ο τραυματισμός του Μαρσέλο

«Ας ελπίσουμε να’ναι λίγο, θα το εκτιμήσουμε αύριο. Μου είπε ότι η αίσθησή του είναι ότι είναι λίγο, αλλά θα δούμε αυτές τις μέρες».

Benzema

"Το γκολ του’ρχεται καλά. Όπως και με τους άλλους. Άλλη μια φορά πέντε γκολ".

Bale

"Έχει κάνει το παιχνίδι του".

Cristiano

"Είναι εντάξει και είμαστε ικανοποιημένοι που τον βλέπουμε να σκοράρει και να’ναι μπροστά παλεύοντας. Προσεγγίζουμε το τέλος της σεζόν και όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί. Το να βλέπεις όλους τους παίκτες πολύ καλά είναι πολύ καλό και είμαι ικανοποιημένος".



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.