News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino κατέβηκε στ'αποδυτήρια μετά το Clásico για να περιβάλλει τον Zidane

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο πρόεδρος ήθελε να είναι στο πλάι των παικτών και των τεχνικών


Επώδυνη ήττα. Πολύ. Μετά την ευφορία πριν από μία εβδομάδα, έχει έρθει ένα πολύ σκληρό χτύπημα υπό τη μορφή της ήττας κι ένα εσπευσμένο αντίο στη Laliga αν και οι παίκτες και οι προπονητές των Ρεάλ Μαδρίτης και Barcelona δεν το παραδέχονται. Το Santiago Bernabeu, με τον Florentino Perez επικεφαλής, δεν περίμενε να δει αυτή την κατάσταση μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος, παρά το λογικό θυμό με ό, τι συνέβη κατέβηκε στ'αποδυτήρια με το που τελείωσε το παιχνίδι. Δεν του άρεσε αυτό που είδε, αλλά έπρεπε να βρεθεί στο πλάι των παικτών και των προπονητών στη χειρότερη στιγμή απ'τον Ιανουάριο του 2016 που ανέλαβε το κουμάντο της λευκής ομάδας ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος έχει εκτεθεί κι ο Florentino Perez δεν επρόκειτο να φύγει απ'το πλευρό της ομάδας μετά την πιο σκληρή ήττα της εποχής Zidane. Ο πρόεδρος θέλησε να δώσει ομαλότητα σε μια κατάσταση που έχει γίνει τελείως τεταμένη όταν η Ρεάλ Μαδρίτης είναι 14 βαθμούς πίσω, όσο κι αν λέει ο Μαρσέλο ότι ο κόσμος είναι κακομαθημένος. Έτσι ακριβώς.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.