News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pepe απέρριψε δύο φορές την προσφορά ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε τον Πορτογάλο μετά την πανωλεθρία του Γουέμπλεϊ


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμήθηκε τους απόντες μετά την ήττα στο Γουέμπλεϊ. Η χειρονομία δεν έχει αρέσει, αλλά ο Πορτογάλος αντί να υψώσει τη φωνή και να υποδείξει την διοίκηση, θα’πρεπε να ρωτήσει τους πρώην συμπαίκτες του πριν υποδείξει την αθλητική πολιτική του club, αρχίζοντας με τον φίλο του Πέπε, ο οποίος απέρριψε δύο διαφορετικές προτάσεις για να συνεχίσει ως madridista πριν προσφερθεί στο μισό κόσμο και καταλήξει στη Μπεσίκτας.

Η πρώτη απ’τις προτάσεις ήρθε του 2016, αλλά απορρίφθηκε. Έψαχνε δύο έτη και το λευκό club αρνήθηκε αυτή τη δυνατότητα δείχνοντας την ηλικία του στόπερ (33 ετών εκείνη την στιγμή). Με την σεζόν να’χε πλέον αρχίσει η προσέγγιση και η άρνηση επαναλήφθηκαν.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης ήθελαν να συνέχιζε ο Pepe στα λευκά. Ο Ζιντάν, πρώτος. Όχι κι όλοι οι πρώην συμπαίκτες του για ορισμένες χειρονομίες του με την ομάδα. Του στόπερ, ο οποίος αποδίδει τώρα σε καλό επίπεδο στην πρωταθλήτρια Τουρκίας, του πρόσφεραν μια σεζόν ακόμα σε δύο περιπτώσεις, αλλά η απουσία απάντησης ελήφθη ως μια άρνηση στην πρόταση.

Σε μια πρώτη φάση θύμωσε με τους ηγέτες του συλλόγου και ζήτησε άλλη διέξοδο, αλλά τώρα φαίνεται να’χει αναθεωρήσει τη θέση του και δείχνει συμβιβαστικός απ’αυτό που προκύπτει απ’τα τελευταία του λόγια σχετικά με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η περίπτωση του James ήταν κάτι προφανές. Ο Ζιντάν δεν κατανοούσε τον τρόπο εργασίας του Κολομβιανού και ήταν ένας σπασμένος γάμος, ο μόνος της εποχής του Γάλλου ως προπονητής της λευκής ομάδας. Ήταν κάτι προφανές και περισσότερο μετά την κλήση του Carlo Ancelotti.

Ο Morata δίστασε να επιστρέψει ένα χρόνο πριν και η αναχώρησή του επεδίωκε να νιώθει σημαντικός, κάτι που δεν έβρισκε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήθελε ν’αναζητήσει τη ζωή μακριά απ’το Σαντιάγκο Μπερναμπέου ενώπιον της έλλειψης εμπιστοσύνης που λάμβανε. Ο τελευταίος της λίστας είναι ο Mariano, τον οποίο ο Zinedine Zidane δεν υπολόγισε την προηγούμενη σεζόν. Βλέποντας αυτό, το λογικό είναι ο Ρονάλντο να ρωτούσε εκείνους που ήταν συμπαίκτες του πριν αμφισβητήσει το στοίχημα με τους νεαρούς που βάζει εδώ και κάποιο διάστημα το club.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.