News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει παράπονα για εννέα διαιτησίες μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Απ’την αποβολή στον Cristiano στο Supercopa στο αμφιλεγόμενο derbi του Metropolitano


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τις διαιτησίες που λαμβάνει αυτή τη σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις. Απ’το πρώτο σκέλος του ισπανικού Super Cup μέχρι το αμφιλεγόμενο ντέρμπι του Metropolitano, στο «λευκό σπίτι» έχουν παράπονα για εννέα απ’τα δεκαπέντε παιχνίδια που έπαιξαν τους τελευταίους τρεις μήνες. Αρκετά γκολ που έχουν δεχθεί από θέση οφσάιντ, κάποιες αποβολές στους παίκτες τους που θεωρούνται αυστηρές κι ακόμη και μια δεκάδα πέναλτι που δεν σφυρίχτηκαν, ξεχωρίζουν ανάμεσα στα παράπονα της ισπανικής διαιτησίας που πονάνε περισσότερο τον madridismo.


Ο De Burgos Bengoechea ήταν ο διαιτητής του αγώνα. Ως αποτέλεσμα της απόδοσής του έκανε να σφυρίξει κανά δυο αγωνιστικές. Υποδείχτηκε, πρώτον, για ένα πέναλτι που έδωσε μετά από μια βουτιά του Luis Suarez.


Και μετά, για την αποβολή του Cristiano Ronaldo για θέατρο για ένα πέναλτι. Η ενέργεια τελείωσε με τον Πορτογάλο να αποβάλλεται για σπρώξιμο στον διαιτητή και μια ποινή πέντε αγώνων.


Στο λευκό club πόνεσε η απέλαση του Sergio Ramos στις καθυστερήσεις. Μία κάρτα για ένα χαστούκι στον Schar και η δεύτερη για ένα άλμα με τον Andone στο τέλος του αγώνα.


Στο Bernabéu θυμούνται μέχρι δύο πέναλτι που διαπράχθηκαν απ’τον Parejo σε Benzema και Marcelo, που δεν είχαν κάποια επίπτωση. Μιλούν για μια διαιτησία του Fernández Borbalán ανίκανη να διαχειριστεί το παιχνίδι.


Στην τρίτη αγωνιστική ημέρα αναφέρουν, μέσω των καναλιών τους και σε συνομιλία με τους ηγέτες τους, ένα πέναλτι πάνω στον Theo που διέπραξε ο Chema που δεν υποδείχθηκε απ’τον Hernández Hernández. Στον αντίποδα, φυσικά, να μην ξεχνάμε την προέλευση του λευκού γκολ κι ένα πιθανό φάουλ του Ramos στον Campaña στο άλμα πριν την εκτέλεση του Lucas Vázquez.


Η ήττα ενάντια στη Μπέτις ήρθε στα τελευταία λεπτά, αλλά πριν υπήρξε ένα υποτιθέμενο πέναλτι του Javi Garcia με το χέρι, ένα άλλο για γκρέμισμα στον Marcelo κι ένα αγκάλιασμα στον Ramos που δεν θεωρήθηκε ως φάουλ απ’τον Mateu Lahoz.


Ο φανταστικός κατάλογος συνεχίζει με τη μη αποβολή του Manu García για αγκωνιά στον Lucas Vázquez, το ακυρωθέν γκολ του Ράμος για υποτιθέμενο φάουλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα κράτημα του Alexis στον Ramos κι ένα υποτιθέμενο πέναλτι στον Isco στα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Αν και δεν επηρέασε το αποτέλεσμα, απ’την Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασαν επίσης την ενόχλησή τους για το γκολ του Jorge Molina που κατέληξε να ισοφαρίσει το σκορ παρά την ελαφρώς προωθημένη θέση του azulón επιθετικού.


Το τελευταίο μεγάλο παράπονο απ’τον συλλόγου της Castellana πριν απ’το χθεσινό ντέρμπι ήρθε στην οδυνηρή ήττα εναντίον της Girona στο Montilivi. Θεωρείται ότι το γκολ του Portu δεν έπρεπε να μετρήσει με τον παίκτη να’ναι σε θέση οφσάιντ, όπως απέδειξαν οι διάφορες επαναλήψεις. Ένας παράνομο γκολ που με το VAR σε λειτουργία θα’χε ακυρωθεί.


Και τέλος, το ντέρμπι. Χωρίς γκολ στα 90 λεπτά, η αντιπαράθεση διαιτησίας παραμένει το κύριο θέμα της συνομιλίας μεταξύ οπαδών, παικτών και λευκών στελεχών. «Μπορούσαν να υπάρξουν μέχρι τρία ή τέσσερα πέναλτι», δήλωσε ο Μαρσέλο αμέσως μετά τη αναμέτρηση, αναφερόμενος στα χέρια των Juanfran και Godin, στο άρπαγμα του Nacho απ’τον Τόρες...


...και πάνω απ 'όλα, στην κλωτσιά του Lucas Hernández στον Sergio Ramos, η οποία τελείωσε με τη μύτη του madridista αρχηγού σπασμένη κι εντελώς ματωμένη.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.