News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη καταγράφεται στον Dele Alli

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Είχε ήδη θετικές αναφορές, αλλά η παράστασή του στο Wembley σημαίνει ένα ακόμα βήμα


Η Τότεναμ επιστρέφει στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Το κάνει υπό το χέρι του Mauricio Pochettino κι υπό ένα γκρουπ παικτών που μετράνε κανά δυο σεζόν που ξεχωρίζουν και μετατρέπονται στην αναφορά των μεγάλων της ηπείρου. Dele Allí, Kane, Lloris ή Eriksen είναι διαφορετικοί παίκτες, ικανοί να κάνουν τη διαφορά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν διέφευγε αυτής της παρακολούθησης αστέρων της λονδρέζικης της ομάδας, όπως ανέφερε η MARCA πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά τώρα έχει διαπιστώσει πως τους ξοδεύουν, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στους τρόπους του Dele Alli. Καλείται να αποτελέσει μέρος του cast ενός απ’τους μεγάλους, όπως επίσης κι ο προπονητής του, ένας Pochettino που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο του να’σαι madridista.

Τις τελευταίες εβδομάδες, διάφορες φωνές απ’τον κόσμο του ποδοσφαίρου προειδοποιούσαν τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερη προσοχή αυτό που κάνει αυτός ο νεαρός των 21 ετών. Τολμηρός και ταλαντούχος, ο Άγγλος επιτελικός μέσος έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό περισσότερους από έναν, ξεκινώντας με τον πρόεδρο Florentino Pérez και τον José Ángel Sánchez.

Η παράσταση του Wembley είναι απ’αυτές που αφήνουν το σημάδι τους. Ο Dele Alli απ’το να παρακολουθείται έχει περάσει στο να’ναι θαυμαστός και τρομερός εξίσου, αφήνοντας πίσω σ’αυτήν την φανταστική κούρσα τον Harry Kane, τον ίδιο που όντας επηρεασμένος μυϊκά, πίεσε στο όριο τη madridista άμυνα.

Το εμπόδιο για να φύγει

Ο Dele Alli έχει ένα πρόβλημα για να φύγει απ’την Τότεναμ. Ένα εμπόδιο στο οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σκοντάψει ήδη δύο φορές με τις υπογραφές των Modric και Gareth Bale. Πρόκειται για τον Daniel Levy, πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου και σκληρός όσο λίγοι σε διαπραγματεύσεις αυτού του είδους.

Οι εκθέσεις μιλάνε για ενδιαφέροντες παίκτες, ειδικά για τον Dele Alli, αλλά η εντύπωση που προκλήθηκε και το χτύπημα στο madridista πηγούνι, έχει καταγραφεί στο μυαλό των λευκών ηγετών. Είναι απ’αυτούς που δεν ξεχνούν. Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο. Και ο Pochettino σημειωμένος με κόκκινα γράμματα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.