News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ξηρασία του Ronaldo γίνεται κρατικό ζήτημα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μέχρι τέσσερις ευκαιρίες χωρίς ευστοχία


Έως και τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά φαίνεται ότι η μούσα της έμπνευσης στο σκοράρισμα έχει άλλον προορισμό τους τελευταίους μήνες. Ξεκινούσε τη σεζόν καλύτερα από ποτέ και χωρίς σωματικά προβλήματα, αλλά η ποινή πέντε αγωνιστικών μετά το σπρώξιμο στον De Burgos Bengoetxea, τον έχει αφήσει χωρίς εκείνη τη δύναμη που έδειξε στις λίγες εμφανίσεις του τον Αύγουστο.

Τα γκολ του, τα ίδια που έχουν κάνει πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης σε διάφορες περιπτώσεις, τιμωρούν την λευκή ομάδα τη φετινή σεζόν. Η απουσία τους, ξεκάθαρη. Η ανησυχία μεγαλώνει και η ισοπαλία εναντίον της Ατλέτικο αφήνει τη Laliga σ’ένα τετ α τετ μεταξύ Βαλένθια και Barcelona, εκτός κι αν υπάρξει μια ριζική αλλαγή της σκηνής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο καλύτερος κι ο πιο καθοριστικός στο τελικό κομμάτι της περασμένης σεζόν, όπως πιστοποιεί το The Best που έλαβε πριν από λίγες ημέρες. Τα γκολ του οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κατακτήσει το Champions League, πετυχαίνοντας νούμερα που δεν είχαν φανεί ποτέ στη διοργάνωση, αλλά ο επιθετικός φαίνεται να’χει ξεχάσει κάτι που κάνει μ’έναν τρόπο τόσο εξαιρετικό όσο είναι αυτός του να διαλύει.

Λέγεται ότι όταν ένας επιθετικός έχει ευκαιρίες, δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, αλλά ο madridismo αρχίζει να σκέφτεται ότι κάτι αποτυγχάνει στον Πορτογάλο. Είχε μέχρι και τέσσερις καθαρές, αλλά σ’όλες αυτές δυσκολεύτηκε να ξεκινήσει, ειδικά σε μια μπαλιά στην οποία ο Juanfran τον κέρδισε στην ταχύτητα και σε μια άλλη στην οποία ο Lucas Hernández έβαλε την κόντρα μπροστά στη βραδύτητα της εκτέλεσής του.

Μακριά απ’αυτό που έδειξε άλλες μέρες, ο κίνδυνος του Ρονάλντο ήρθε με το χτύπημα στις στημένες φάσεις. Δύο φάουλ, το πρώτο εκ των οποίων 35 μέτρα μακριά απ’το rojiblanco τέρμα και το δεύτερο από πλάγια αριστερά, χρησίμευσαν για να δείξει ότι σ’αυτό το πόδι εξακολουθεί να υπάρχει μπαρούτι, αλλά είναι σε παιχνίδια όπως το χθεσινό, όταν το φυτίλι πρέπει ν’ανάψει και υπό αυτή την έννοια απέτυχε παταγωδώς.

Η παράξενη κι επαναλαμβανόμενη παραμονή του Asensio στον πάγκο

Είναι προφανές ότι ο Ρονάλντο δεν είναι ο μόνος ένοχος σ’αυτό του να βρίσκονται 10 βαθμούς πίσω απ’τη Barcelona και 3 απ’την Βαλένθια με ένα παιχνίδι λιγότερο, αλλά το ότι σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος έχει μόλις ένα γκολ, τιμωρεί την ομάδα του, αλλά τόσο ή περισσότερο το κάνει το ότι ένας παίκτης σαν τον Marco Asensio είναι αναπληρωματικός και βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο 76ο λεπτό. Από εκείνη την στιγμή και μετά, η εικόνα ήταν άλλη.

Απ’την ευγενή περιοχή ελπίζουν αυτή η έκδοση του Ρονάλντο, αυτή του αποφασιστικού παίκτη, να επιστρέψει σύντομα, αλλά κάποιοι σκέφτονται πια ότι είναι πολύ αργά, τουλάχιστον για να παλέψουν για ένα πρωτάθλημα που διαφεύγει μετά την ισοπαλία στο Wanda Metropolitano.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.