News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι νέοι της Μαδρίτης χρειάζονται να κάνουν ένα βήμα μπροστά

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Του David G. Medina

Ο Ζιντάν δεν έχει δώσει ένα σημαντικό ρόλο στους Ceballos, Mayoral, Achraf, Llorente, Theo και Vallejo


Σε μια τρελή μεταγραφική αγορά, όπου ο Neymar κατέστρεψε, με 222 εκατομμύρια της PSG στο ενδιάμεσο, οποιαδήποτε προηγούμενη επένδυση σ’έναν παίκτη, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρα απ’την αποτυχημένη προσπάθειά της να υπογράψει τον Mbappé, άλλαξε το βήμα κι επικεντρώθηκε στο να ενισχυθεί με νεαρές μορφές, ποδοσφαιριστές με όλη τη διαδρομή μπροστά, ποδοσφαιριστές που πρέπει να αποδείξουν τα πάντα.

Έτσι, έπεισε τον Theo να κάνει μια μετάβαση Ατλέτικο-Μαδρίτη που δεν γίνονταν εδώ και 17 χρόνια. Κέρδισε την κόντρα με τη Barça έτσι ώστε η τέχνη του Ceballos να πάρει την αεροπορική πτήση Σεβίλλη-Μαδρίτη. Επανέφερε τους Llorente, Vallejo και Mayoral μετά το ιδιαίτερο Erasmus τους και πίστεψε στον αμούστακο Achraf για να καλύψει την αποχώρηση του Danilo στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες ανταγωνισμού, 14 επίσημα ματς και δύο τίτλους, το στοίχημα χρειάζεται ένα νέο βήμα προς τα εμπρός. Ευκαιρίες που δεν έχουν φθάσει ακόμη και που μετατρέπουν αυτούς τους έξι ποδοσφαιριστές σε μια ελπίδα προς υλοποίηση. Μόλις εννέα βασικές παρουσίες μεταξύ όλων, με τον Achraf να εκμεταλλεύεται την απουσία του Carvajal με τρία παιχνίδια ως βασικός. Llorente και Theo προσθέτουν ο καθένας από δύο, έναντι μία του Ceballos, συμπεριλαμβανομένης καθοριστικής ντομπλέτας στη Βιτόρια, και του Mayoral. Ο Vallejo, χωρίς ντεμπούτο ακόμα, περιμένει την ευκαιρία του μετά από ένα μαρτύριο με τους τραυματισμούς.

Συνολικά, 9 απ’τις 151 πιθανές βασικές παρουσίες, μιλούν ξεκάθαρα για τη δυσκολία που έχουν συναντήσει για να βρουν μια θέση στον πρωταθλητή των δύο τελευταίων Champions League. Κι αυτό ενώ οι τραυματισμοί σημαντικών παικτών, όπως ο Μπέιλ, ο Carvajal ή ο Kovacic μπορούσαν να αποσαφηνίσουν την εικόνα στους νεοφερμένους.


Ποιότητα περισσότερο από αποδεδειγμένη

Αλλά η Μαδρίτη τους χρειάζεται. Ο Zizou γνωρίζει ότι η δεύτερη μονάδα -αυτή που αποτέλεσαν οι Pepe Morata, James, Danilo, Asensio και σία την περασμένη σεζόν- ήταν ζωτικής σημασίας στο ιστορικό νταμπλ Liga- Champions League. Οι αριθμοί τους το πιστοποιούν και σ’αυτό το στάδιο πριν από 365 ημέρες υπήρχαν 22 βασικές παρουσίες μεταξύ των τεσσάρων πιο σημαντικών παικτών που άφησαν την οντότητα το περασμένο καλοκαίρι (επτά του Pepe, έξι του Danilo, πέντε του Morata και τέσσερις του James).

Η εμπιστοσύνη στο σύλλογο, φυσικά, είναι ολική σ’αυτό το μακροπρόθεσμο πρότζεκτ. Ξέρουν ότι πρέπει να ρολαριστούν, ότι δεν είναι εύκολο να μπουν σε μια συναρμολογημένη ομάδα όπως αυτή που διαχειρίζεται ο Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά ότι αυτοί οι έξι νεαρότατοι παίκτες έχουν τα δύο απαραίτητα χαρακτηριστικά για να κάνουν μια μακρά καριέρα στο λευκό club: ποιότητα και πείνα για επιτυχία. Τώρα μένει μόνο να κάνουν ένα βήμα μπροστά, μένει αυτή η Κ 21 γενιά να καταλήξει να γίνει ισχυρή στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.