News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Η Barcelona είχε τον Mbappé για 120 + 30 εκατομμύρια, αλλά βρίσκονταν με τον Dembele»

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο μάνατζερ Minguella αποκαλύπτει την προσφορά

Ο μάνατζερ παικτών Josep Lluis Minguella, αποκάλυψε χθες τη συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Mbappé μέρες πριν επισφραγιστεί η αποχώρηση του Neymar στην PSG


«Η Μπάρτσα είχε τον Mbappé για 120+30 εκατομμύρια. Μίλησα με τον πατέρα του, και ήθελε μόνο να’ρθει στη Μπαρτσελόνα. Θα τον γοήτευε να παίξει με τον Μέσι. Στο Παρίσι δεν ήθελε να επιστρέψει και στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήθελε να πάει μ’αυτούς τους τρεις εκεί μπροστά (Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά και Gareth Bale). Αυτό ήταν στις 29 Ιουλίου, τη μέρα του Μαδρίτη-Μπαρτσελόνα στο Μαϊάμι». Ο μάνατζερ παικτών Josep Lluis Minguella, αποκάλυψε χθες στο «Cope» τη συνομιλία του με τον πατέρα του Mbappé μέρες πριν ολοκληρώνονταν η αποχώρηση του Neymar στην PSG, και πριν πήγαινε το καταλανικό σύνολο για τον Dembélé.

«Μίλησα με τον πατέρα και δεν με αναγνώρισε, του είπα ότι καλούσα απ’τη Βαρκελώνη, αλλά δεν του είπα απ’το club. Μου είπε ότι ο Mbappé ήθελε μόνο να υπογράψει για τη Μπαρτσελόνα, όταν έμαθε ότι ο Neymar επρόκειτο να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν», σχολιάζει ο εκπρόσωπος που συνδέεται με τη Μπαρτσελόνα σε διάφορες επιχειρήσεις. Γιατί δεν αποκτήθηκε ο πρώην της Μονακό γι’αυτό το ποσό; «Αυτοί βρίσκονταν ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον Dembélé και...». Ο Dembélé σήμανε για τα culés ταμεία 105 εκατομμύρια ευρώ και 40 σε μεταβλητές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στα 130 εκατομμύρια

Όταν συνέβη αυτή αξιολόγηση για τον Mbappé, "120+30", η μεταγραφή του Neymar δεν είχε ολοκληρωθεί, αλλά ήταν ήδη στην τελική ευθεία της. Η Ρεάλ Μαδρίτης, που κυνηγούσε την απόκτηση του παίκτη, ήταν πρόθυμη να προσφέρει 130+20, όπως εξήγησε η El Confidencial, επιπλέον με το να κάνει την «προσπάθεια» να προσγειώνονταν αυτήν την ίδια σεζόν. Το αρχικό σχέδιο ήταν να συνέβαινε μέσα σ’ένα χρόνο, όταν του είχαν υποσχεθεί ότι ένας απ’τους τρεις μπροστινούς (πιθανώς ο Bale ή ο Benzema) θα’φευγε απ’το Santiago Bernabeu. Τελικά, η PSG έβγαλε το φίδι απ’την τρύπα με μια προσφορά 180 εκατομμυρίων ευρώ στην AS Monaco κι έναν μισθό 18 εκατομμυρίων ευρώ για τον παίκτη.

Σ’αυτή τη σεζόν, ο 18χρονος νεαρός έχει 9 παιχνίδια με τη παριζιάνικη φανέλα στα οποία έχει σκοράρει 4 γκολ κι έχει δώσει 4 ασίστ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.