News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτό που κάναμε επειδή δεν ήταν μια εύκολη έδρα"

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

«Μπορώ να αλλάξω τον παίκτη ή τη διάταξη και οι παίκτες που μπαίνουν να τα πάνε τέλεια»

"Παίξαμε καλά εναντίον μιας ομάδας που μπορεί να σε βάλει σε δυσκολίες", πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Zinedine Zidane εμφανίστηκε ενώπιον των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην αίθουσα Τύπου του Riazor κι ανέλυσε την ευρεία νίκη της Real Madrid εναντίον της Deportivo: "Είμαστε ευχαριστημένοι για την απόδοση και για το περιεχόμενο του παιχνιδιού που έχουμε κάνει όλοι. Μπορούμε να’μαστε ευχαριστημένοι μ’αυτό που κάναμε επειδή δεν ήταν μια εύκολη έδρα και είναι μια ομάδα που μπορεί να σε βάλει σε δυσκολίες. Αυτοί είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν στην αρχή του παιχνιδιού. Πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι και θα δούμε πλέον πώς θα παίξουμε".

"Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που συνέβη με τον Σέργιο. Δεν μου αρέσει να βλέπω έναν παίκτη να βγαίνει και τέλος, αλλά είναι κάτι που δεν μπορούμε ν’αλλάξουμε. Δεν ξέρω αν η κάρτα στον Ramos είναι δίκαιη, πρέπει να το δω αργότερα, αλλά δεν θα μιλήσω γι 'αυτό. Πηδάει, ένα φάουλ και τέλειωσε. Χάνω έναν παίκτη και δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος".

Η φάση του δεύτερου γκολ

«Προσπαθούμε να παίξουμε και να απολαύσουμε το να προσπαθούμε να παίξουμε καλά. Έχουμε παίκτες για αυτό. Το δεύτερο γκολ έχει έρθει, είναι αυτό που δουλεύουμε, κι όταν σου βγαίνει ένα τέτοιο γκολ είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ο Casemiro έχει αυτά τα πράγματα και μπορεί να προωθείται. Όταν βρισκόμαστε στο αντίπαλο γήπεδο και σε τέτοιες φάσεις, μπορεί να βρίσκεται εκεί. Χαίρομαι για το γκολ του, αλλά δεν είναι η πρώτη του δουλειά και το ξέρουμε».

"Ο Nacho ανταποκρίνεται πάντα και είναι συγκεντρωμένος, ακόμα κι όταν δεν παίζει. Δεν έπαιξε πολύ στα προηγούμενα παιχνίδια, ξαφνικά παίζει και τα πάει πολύ καλά. Χαίρομαι γιατί μπορείς ν’αλλάξεις τον παίκτη ή την διάταξη, αλλά οι παίκτες που βγαίνουν τα πάνε τέλεια".

Το ρόστερ του

"Θέλω αυτό το ρόστερ όπως είναι. Το θέλω έτσι κι ελπίζω να μην υπάρξουν αλλαγές, αλλά μέχρι τις 31 Αυγούστου, μπορούν να συμβούν τα πάντα".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.