News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πρώτη επίθεση της Ρεάλ Μαδρίτης: η Manchester United

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Η ομάδα του Ζιντάν παίζει απόψε το πρώτο παιχνίδι της ενάντια στον αντίπαλό της στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
  
Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να θέτει σε δοκιμασία την ηγεμονία της στον κόσμο του ποδοσφαίρου από σήμερα. Ξεκινάει το νέο πρότζεκτ του Ζιντάν, που δύσκολα βελτιώνεται απ'την περασμένη σεζόν, με τη Liga κι ένα ακόμα Champions League (το τρίτο σε τέσσερα χρόνια). Το κάνει ενάντια σε μια United που επιστρέφει στην ελίτ και η οποία θα την δοκιμάσει, έστω κι αν είναι μόνο ένα φιλικό του καλοκαιριού. Αλλά αυτή είναι η πρόκληση, να βελτιώσει το παρόν, με το βλέμμα στραμμένο στο sextete.

Η λέξη τρομάζει, η κατάκτηση όλων όσων βρίσκονται μπροστά στη Μαδρίτη, αλλά μεταξύ του ρόστερ πιστεύεται ότι είναι εφικτό, και μετά το πρώτο ενάμιση έτος του Ζιντάν στον πάγκο, στον σύλλογο σκέφτονται ότι μπορούν να γράψουν ιστορία για έναν ακόμη χρόνο.

Είναι νωρίς για να εκτιμηθεί κατά πόσον αυτό το πρότζεκτ που κατασκευάζει η Μαδρίτη θα'ναι σε θέση να ισοφαρίσει τις επιτυχίες του προηγούμενου. Η Μάντσεστερ του Μου, η οποία έρχεται επιπλέον κάπως πιο στρωμένη -θα'ναι το τρίτο φιλικό της- είναι η πρώτη αντίπαλος, και δεν θα'ναι ένα ακόμα ματς, αλλά μια ξεκάθαρη δοκιμή με θέα τον πρώτο απ'τους έξι τίτλους που της παρουσιάζονται, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στις 8 Αυγούστου, ακριβώς ενάντια στους Red Devils.

Ούτε και θα φανεί η τυπική Μαδρίτη απόψε στη Σάντα Κλάρα, αλλά η πλειοψηφία των βασικών έχει ξεκινήσει την προετοιμασία απ'την πρώτη μέρα και θα βγει στο γήπεδο, έτσι ώστε η Μαδρίτη  που διδάσκει ο Ζιντάν μπορεί να'ναι αρκετά αναγνωρίσιμη. Λείπουν οι Κριστιάνο και Ράμος, ο οποίος εξακολουθεί να'χει ενοχλήσεις στο αυτί του. Αλλά ο προπονητής ξέρει ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα διακυβεύονται ήδη δύο τίτλοι. Ο Γάλλος θα χρησιμοποιήσει επίσης όλους τους canteranos. 

Η United του Μου, προς ανάκτηση της θέσης της στην Ευρώπη

Η Μαδρίτη συναντάει και πάλι τον Μου. Το έκανε ήδη στην πρώτη προετοιμασία του Αντσελότι, με τον Πορτογάλο στον πάγκο της Τσέλσι. Η United του Μου επιστρέφει αυτή τη σεζόν στο Champions League με τη σταθερή πρόθεση ν'ανακτήσει τη θέση της μεταξύ των μεγάλων της Ευρώπης. Για το σκοπό αυτό έχει επενδύσει 85 εκατομμύρια στον Lukaku, αν κι ο Μου θέλει περισσότερες ενισχύσεις στη μεσαία γραμμή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.