News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano θα φέρει μια προσφορά απ’την PSG στην συνάντηση με τον Florentino

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο Πορτογάλος δεν αποκλείει καμία πιθανότητα σχετικά με το μέλλον του


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει με μια προσφορά απ’την PSG πάνω στο τραπέζι λέγοντας στον Florentino Pérez ότι είναι διατεθειμένος να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μετά το Κύπελλο Συνομοσπονδιών στο οποίο παίζει ο CR7 με την εθνική του στη Ρωσία.

Ο Πορτογάλος έχει δείξει ήδη την προδιάθεσή του να φύγει απ’το λευκό club, αλλά ξέρει επίσης ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα τον αφήσει να φύγει σε οποιαδήποτε τιμή. Έτσι, ο Cristiano θα φέρει στον Florentino την προσφορά μιας Παρί Σεν Ζερμέν η οποία είναι διατεθειμένη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να υπογράψει το πορτογαλικό αστέρι. Μάλιστα, η MARCA ενημέρωσε ήδη χθες ότι ο Πορτογάλος θα προτιμούσε να βρεθεί στο Παρίσι.

Ο Florentino ελπίζει να πείσει τον Cristiano ότι το καλύτερο είναι να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αν ο Πορτογάλος επιμένει στην έξοδο, το ζητήσει απ’τον πρόεδρο και παρουσιάσει μια σούπερ προσφορά περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ, θα’ναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει.

Φυσικά, τη σήμερον ημέρα, ο Κριστιάνο δεν κλείνει καμία πόρτα στο μέλλον του. Δηλαδή, δεν πρέπει να αποκλείουμε, σ’αυτή την συνάντηση με Florentino Pérez, να τον πείσει ο πρόεδρος ότι πρέπει να συνεχίσει στη Μαδρίτη. Ο λευκός πρόεδρος ξέρει ότι το μέλλον του CR7 στην Real εξαρτάται απ’αυτήν την συνάντηση.

Περισσότερες προτάσεις


Αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι η μόνη προσφορά που έχει ο Cristiano. Στην Κίνα είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μια περιουσία για να πάει στο πιο αναδυόμενο πρωτάθλημα του κόσμου. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κριστιάνο δεν θέλει ν’αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, διότι στα 32 του και με την πέμπτη Χρυσή Μπάλα σχεδόν στο χέρι του, θεωρεί ότι πρέπει να συνεχίσει κερδίζοντας τίτλους στα μεγάλα πρωταθλήματα για να’ναι ο καλύτερος στον κόσμο, και περισσότερο σε σεζόν Mundial.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.