News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αρχηγός Karim Benzema

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του David G. Medina

Ο Μπενζεμά παίρνει περιβραχιόνιο του «κλαμπ» με την αποχώρηση του Πέπε

Ο Γάλλος θα καταλάβει την θέση του στόπερ ενώ συμπληρώνει οκτώ χρόνια στην ομάδα

Έχει την πλήρη εμπιστοσύνη τόσο του Florentino Pérez όσο και του Ζιντάν


Η σεζόν που έρχεται θα’ναι ιδιαίτερη για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος, ο οποίος έφτασε πριν από οκτώ χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα κάνει το ντεμπούτο του στους αρχηγούς του club των νυν πρωταθλητών Ευρώπης. Θα το κάνει, λογικά, λόγω της αποχώρησης εκείνου που είναι μέχρι σήμερα ο τρίτος αρχηγός, ένας Pepe που μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου και δεν θα ανανεώσει τη σχέση του με την ομάδα του Chamartin μετά από μια δεκαετία στο κέντρο της άμυνας.

Με την αποχώρηση του Πορτογάλου στόπερ, ο Ζιντάν πρέπει να ολοκληρώσει το κουαρτέτο μ’ένα νέο μέλος του ρόστερ (στη Μαδρίτη αυτό στην πρώτη ομάδα γίνεται με παλαιότητα) για να ενταχθεί στους ήδη συνήθεις στην αρχηγία. Ο πρώτος, λογικά, θα παραμείνει ένας Sergio Ramos που θ’ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους λευκούς για άλλη μια σεζόν, μέχρι το 2021. Ο δεύτερος στην κλίμακα θα’ναι και πάλι ένας Marcelo που, τώρα ναι, θα’χει έναν σκληρό ανταγωνισμό στην αριστερή πλευρά, που ο Coentrao δεν ήταν σε θέση να κάνει, στη μορφή του Theo Hernández.

Η τρίτη θέση, κι εδώ είναι η αμφιβολία για την ολοκλήρωση της αρχηγίας, θα περνούσε στον Cristiano, αν τελικά τον πείσει ο Florentino Pérez να συνεχίσει στο ίδρυμα του Chamartin.

Αυτή η θέση, αν φύγει ο CR7 αυτό το καλοκαίρι, θα’ταν για τον ίδιο τον Μπενζεμά, ο οποίος έχει ήδη σίγουρη σε κάθε περίπτωση μία απ’τις τέσσερις θέσεις των λευκών αρχηγών. Μια σειρά που στη Μαδρίτη έχει μια ζωτική σημασία κι όχι μόνο για το συμβολικό γεγονός του να φέρει το περιβραχιόνιο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά επίσης και να’ναι απ’τους υπεύθυνους για τη διαπραγμάτευση των πριμ με τον Florentino.

Πλήρης εμπιστοσύνη του Zizou

Όπως και να’χει, στον Μπενζεμά έρχεται αυτή η διάκριση ακριβώς τη στιγμή sτην οποία έχει περισσότερη υποστήριξη απ’τον πάγκο του Chamartin (κάτι που είχε πάντα ap’τα επίσημα). Για τον Ζιντάν, το έχει δείξει από τότε που ήρθε στον σύλλογο πριν ενάμισι έτος, το καθεστώς του, του βασικού, είναι αδιαπραγμάτευτο, ακόμη κι αν το αναπληρωματικό 9, κατά το τελευταίο έτος ένας ρόλος που είχε ο Άλβαρο Μοράτα, ζητάει περισσότερα λεπτά με βάση τα γκολ.


Μάλιστα, ο Karim έχει παίξει σ’όλα τα μεγάλα ματς, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σ’αυτά των αποφασιστικών γύρων του Champions League, ως βασικός. Για τη μνήμη, η υπέροχη ντρίμπλα του στο Καλντερόν, που κατέληξε να καταστρέψει τους τρεις rojiblancos αμυντικούς... και να καθαρίσει την πρόκριση στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ. Μια φωτογραφία για τη μνήμη γι’αυτόν που θα’ναι ένας απ’τους νέους αρχηγούς της Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2017-18.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.