News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano αρνείται ότι θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη, αλλά αισθάνεται «κακομεταχειρισμένος και διωκόμενος»

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Του Jose Manuel Garcia

Έτσι ενημέρωσε τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Σε μια συζήτηση την Τετάρτη το βράδυ, ο Πορτογάλος αρνήθηκε στον Florentino Pérez ότι θέλει να αποχωρήσει απ’τον σύλλογο, αλλά του είπε ότι αισθάνεται κακομεταχειρισμένος απ’την αντιμετώπιση που λαμβάνει 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι είπε στον Florentino Pérez μέσω τηλεφώνου μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας απ’τη Χιλή στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Στην πρώτη συνομιλία μεταξύ του παίκτη και του προέδρου, από τότε που μαθεύτηκε η καταγγελία της Εισαγγελίας για μια υποτιθέμενη φοροδιαφυγή 14,8 εκατομμυρίων ευρώ, ο Κριστιάνο διέψευσε στον Florentino όλες τις πληροφορίες που διαβεβαίωναν ότι είχε αποφασίσει να αποχωρήσει απ’την ομάδα.

«Δεν είπα ποτέ ότι ήταν να φύγω απ’τη Μαδρίτη», του είπε ο Cristiano. «Σχολίασα σ’ένα δείπνο με συμπαίκτες της εθνικής ότι ήμουν πληγωμένος, ότι ένιωθα κακομεταχειρισμένος, διωκόμενος κι αντιμετωπιζόμενος ως ένας εγκληματίας, όταν εγώ έχω εκπληρώσει τις φορολογικές υποχρεώσεις μου ακολουθώντας τις οδηγίες των συμβούλων και των δικηγόρων μου, τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ισπανία», συνέχισε.

Του τηλεφώνησε ο Florentino Pérez 

Η κλήση συνέβη το βράδυ της Τετάρτης, μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι της Πορτογαλίας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο Cristiano, ο οποίος είχε κρατήσει το πέμπτο πέναλτι, έμεινε χωρίς εκτέλεση επειδή ο Claudio Bravo έπιασε τα τρία πρώτα και η Χιλή έβαλε τα δικά της. Μετά τον αγώνα, ο Florentino τηλεφώνησε στον Πορτογάλο για να τον παρηγορήσει για την ήττα. Η σχέση μεταξύ τους είναι πολύ καλή, κι ο πρόεδρος του έχει πολύ εκτίμηση.

Σ’αυτή τη συνομιλία, ο Κριστιάνο διέψευσε για πρώτη φορά στον Florentino ότι το δημοσίευμα της «A Bola» στις 16 Ιουνίου είναι αλήθεια. Εκείνη την ημέρα, το εξώφυλλο της πορτογαλικής εφημερίδας διαβεβαίωνε ότι είχε ήδη ληφθεί η απόφαση να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Δεν έχω διαψεύσει τίποτα απ’ότι έχει δημοσιευθεί γιατί δεν μπαίνω σ’αυτό το παιχνίδι του Τύπου. Αν διαψεύσεις μια φορά, είσαι καταδικασμένος να το κάνεις πάντα. Κι αν δεν το κάνεις, θα ερμηνεύσουν ότι αυτός που σιωπά, συναινεί. Δεν έχω διαψεύσει δημόσια ποτέ τίποτα, ούτε ακόμα κι όταν επρόκειτο για βαρβαρότητες για μένα, την οικογένειά μου ή τις προσωπικές μου σχέσεις», του είπε ο Cristiano.

«Όποιος νομίζει ότι θα πήγαινα στον πρόεδρο να του ζητήσω μια βελτίωση της σύμβασης για το θέμα του Υπουργείου Οικονομικών, δεν με ξέρει. Δεν λειτουργώ έτσι», διαβεβαίωσε ο επιθετικός στον Florentino, με τον οποίο αναμένεται να’χει μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο στα τέλη Ιουλίου, όταν επιστρέψει στη Μαδρίτη. Ο Cristiano είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ταξίδεψε αμέσως μετά την αναμέτρηση με τη Χιλή. Εγκατέλειψε, με άδεια, την εθνική, για να πάει να γνωρίσει τα νεογέννητα δίδυμά του.

Ανεπιφύλακτη στήριξη της Ρεάλ Μαδρίτης

Όταν επιστρέψει στη Μαδρίτη στο τέλος του μήνα (προβλέπεται ούτε αυτός ούτε ο Μέσι να μην παίξουν στο Clásico στις 29 Ιουλίου στο Μαϊάμι), ο Κριστιάνο θα’χει περισσότερα ραντεβού, εκτός απ’αυτό με τον Florentino. Στις 31 Ιουλίου έχει κληθεί στο Δικαστήριο Εντολής αριθμού 1 του Pozuelo de Alarcon να καταθέσει ως ερευνώμενος. Η Εισαγγελία τον κατηγορεί για φοροδιαφυγή 14,8 εκατομμυρίων απ’το Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ 2011 και 2014. Ο παίκτης είναι πεπεισμένος για την αθωότητά του και θα πάει μέχρι το τέλος για να την υπερασπιστεί. Η πρόθεσή του είναι να πάει σε δίκη, παρά το ότι του έχουν συστήνει να καταλήξει σε μια συμφωνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Florentino Pérez επικεφαλής, τον στηρίζει ανεπιφύλακτα. Ακριβώς μετά την επανεκλογή του, ο πρόεδρος υπερασπίστηκε δημόσια τον Cristiano, μια χειρονομία που χαροποίησε τον παίκτη. «Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι ο Cristiano είχε πάντα την βούληση να εκπληρώσει τις φορολογικές του υποχρεώσεις», είπε σε μια συνέντευξή του στο «Transistor» του «Onda Cero». «Γνωρίζω τον Cristiano, είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Όλα αυτά είναι πολύ παράξενα, αλλά θα μιλήσω μαζί του και θα πρέπει να μου τα εξηγήσει». Αυτή η εξήγηση, πλέον έχει φτάσει, και σ’αυτήν ο Κριστιάνο έχει καθησυχάσει τον πρόεδρό του αρνούμενος ότι θέλει να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.