News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η PSG δεν θα κάνει τίποτα πίσω απ’τη Μαδρίτη για τον Cristiano Ronaldo

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Florentino και Nasser συμφώνησαν εδώ και καιρό να μην αγγίξουν παίκτες εν αγνοία του συλλόγου

Η PSG γνωρίζει ότι η επιλογή του Mbappé της περιπλέκεται και πολύ. Εκτός απ’το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, ο επιθετικός προτιμά να ντυθεί στα λευκά, και το’χει πει ήδη στην ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου, όπως ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα.

Και το μόνο ερώτημα του Mbappé είναι αν συνεχίσει στη Μονακό ένα ακόμα χρόνο,  σκεπτόμενος το Παγκόσμιο της Ρωσίας, ή αν θα κάνει το άλμα τώρα. Αυτό είναι που συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Μαγιόρκα την περασμένη Παρασκευή, που αποκαλύφθηκε επίσης απ’αυτή την εφημερίδα, μεταξύ του παίκτη και του Vadim Vasilyev, αντιπροέδρου του club του Πριγκιπάτου, ο οποίος κατέστησε σαφές στο παιδί ότι η παραμονή του είναι η προτεραιότητα του club κι ότι πρόκειται να κάνουν ένα πρότζεκτ γύρω απ’αυτόν, αν στο τέλος αποφασίσει να μείνει.

Κι ενώ ο Mbappé αποφασίζει μαζί με την οικογένειά του, το όνομα του Cristiano έχει εμφανιστεί και πάλι στα γραφεία του Παρισιού, λόγω του ότι ο παίκτης ή το περιβάλλον του, διέρρευσαν ότι θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη. Αν στο τέλος ο Nasser al Khelaifi διαπιστώσει ότι υπάρχουν πραγματικές πιθανότητες να υπογράψει τον CR7 κι ότι δεν είναι όλα μια στρατηγική, το πρώτο που θα κάνει ο πρόεδρος, όπως συνέβη και τότε με το ενδιαφέρον για τον Ντι Μαρία, είναι να μιλήσει με τον Florentino Pérez.

Οι δύο τους, έχουν συμφωνήσει από καιρό ότι αυτοί θα’ναι που καθορίζουν την ατζέντα και το χρόνο στις μεταγραφές, εάν υπάρχει οποιαδήποτε πιθανότητα, συγκεκριμένα από τότε που συμφώνησαν ότι δεν θα πήγαιναν πισώπλατα αν υπήρχε ενδιαφέρον για έναν παίκτη του συλλόγου τους.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.