News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo Hernández παραμένει σταθερός και πεπεισμένος για το ναι στη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Αναλαμβάνει με φυσικότητα τη νέα του ζωή υπό πίεση

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιδιώκει μια συμφωνία που θα χρησιμεύσει για να αφαιρέσει την ένταση


Ο Theo Hernández ξέρει πλέον τι είναι να αισθάνεται την πίεση του ποδοσφαίρου στο υψηλότερο επίπεδο. Μέχρι τώρα ζούσε με τη φυσικότητα που έχει πάντα ένας τολμηρός νέος, το ντεμπούτο του στην Primera, αλλά απ’την Τρίτη η ζωή του είναι άλλη, αν κι αντιτίθεται σθεναρά στο να καταλήξει αυτή η αλλαγή να’χει το τίμημά της στην αθλητική ζωή του και στην καθημερινότητά του.

Ο ακόμα μπακ της Αλαβές παραμένει πεπεισμένος για την πράξη. Δεν αμφιβάλει ότι το μέλλον του είναι μακριά απ’το rojiblanco club και τον ενθουσιάζει η ιδέα του να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, επιλεγμένη ομάδα μεταξύ μερικών κλαμπ πρώτου επιπέδου που έχουν προσεγγίσει τον εκπρόσωπό του τις τελευταίες εβδομάδες για να ρωτήσουν για την κατάσταση του μπακ, μια απ’τις εμφανίσεις που σημάδεψαν την ποδοσφαιρική σεζόν και που μέσα σε μήνες πέρασε απ’το να’ναι αναπληρωματικός στην Tercera σε βασικό στην vitoriano ομάδα.

Πρώτη η Barca

Η καταλανική ομάδα ήταν η πρώτη που ρώτησε για τον Theo. Με το που ήρθε η πρόταση, ο Mano García Quilón, παράγοντας του Γάλλου, ενημέρωσε τους ηγέτες της Ατλέτικο για το τι συνέβη και για το νέο τοπίο που διαγράφονταν στη σκηνή του δανεικού rojiblanco παίκτη.

Δύο μήνες αργότερα, η ιστορία έχει αλλάξει κι όλα επειδή ο προορισμός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω χρήσης μιας ρήτρας στη σύμβαση που υπογράφηκε απ’τα δύο μέρη. Έτσι απλά. Με άλλη ομάδα δεν θα’χε πειράξει τόσο, ακόμη λιγότερο αν ο προορισμός ήταν το Camp Nou. Και το περίεργο είναι ότι τα 24 εκατομμύρια ευρώ είναι τα ίδια.

Απ’την περασμένη Τρίτη το τηλέφωνο του μπακ βγάζει καπνούς. Φίλοι και γνωστοί, κάποιοι με μηνύματα για να επανεξετάσει μια ιδέα που είναι σταθερή και δεν σκέφτεται ν’αλλάξει, δείχνοντας μια ασυνήθιστη δύναμη για ένα αγόρι 19 ετών. Το rojiblanco περιβάλλον θέλει να σταματήσει κάτι που δεν φαίνεται να έχει γυρισμό. Ο Theo έχει τη συνείδηση καθαρή και πιστεύει ότι έχει χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα που είχε στο χέρι. Τίποτα άλλο.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να διαπραγματευτούν, επιδιώκουν μια συμφωνία που να μην δημιουργεί ένταση μεταξύ των δύο οντοτήτων. Απ’το Bernabeu σκέφτονται ότι έχουν κάνει το ίδιο με τους συναδέλφους τους στο Manzanares σε άλλες περιπτώσεις με παίκτες της λευκής ομάδας, με τον Άλβαρο Μοράτα ως τελευταία περίπτωση. Είναι κοινό νόμισμα και το κάνουν όλες οι ομάδες. Κι ο Theo σκέφτεται απλά να χρησιμοποιήσει μια οψιόν που εμφανίζεται στο συμβόλαιο του που υπεγράφη το 2016.

Αυτή τη στιγμή, η Ατλέτικο δεν έχει καμία πρόθεση να διαπραγματευτεί με τους madridistas. Αυτό το Σάββατο θα το πουν κατάμουτρα στο γεύμα που έχει ετοιμάσει η λευκή διοίκηση στο Santiago Bernabeu ως προ-ντέρμπι και που αποκαλείται συνήθως γεύμα αδελφοποίησης.

Ο Lucas, στην αναμονή


Ζουν διασταυρούμενες ζωές και οι προορισμοί τους, ακόμη κι αν είναι αδέλφια, είναι ανεξάρτητοι. Ο Lucas βρίσκεται ακόμα σε αναμονή των γεγονότων. Ο στόπερ θέλει να αισθάνεται βασικός και σημαντικός στην Ατλέτικο. Έχει την εμπιστοσύνη του Simeone, αλλά τα 40 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του είναι προσιτά σε κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες. Προς το παρόν, ζήτημα βούλησης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

https://www.facebook.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CF%80%CE%AC%CE%B6%CF%89%CE%BD-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82-813906908747714/

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.