News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα ακόμα «μηδέν» απ’το BBC

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Η λευκή τρίαινα έμεινε χωρίς να σκοράρει για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν

Ούτε ο Bale ούτε ο Benzema, ούτε ο Cristiano. Το BBC έμεινε στο μηδέν για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν και δεν μπόρεσε ν’ανατρέψει την ισορροπία υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι. Στη χειρότερη δυνατή στιγμή, στο πρώτο μεγάλο του Απριλίου, κανένας απ’την τρίαινα δεν ήταν σε θέση να νικήσει τον Oblak, τεράστιος σε όλο τον αγώνα. Συνέβη ήδη ενάντια στην Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μπερναμπέου το οποίο έληξε επίσης 1-1. Στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο έχουν σκοράρει. Αλλά χθες, ενάντια στην Ατλέτικο, πρόσφεραν την πιο ντεκαφεϊνέ εκδοχή τους στη σεζόν. Η συζήτηση συνεχίζεται.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός απ’τους τρεις μπροστά που ήταν καλύτερα και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες. Στο πρώτο μέρος είχε δύο ξεκάθαρες. Την πρώτη, ένα ξερό σουτ απ’την άκρη της περιοχής, την έβγαλε ο Oblak. Την δεύτερη, ο Σάβιτς με το κεφάλι, σε μια ενέργεια στην οποία το Bernabeu τραγουδούσε ήδη το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έχασε κάποια ισχύ, αλλά ακόμα κι έτσι προκάλεσε την πιο ξεκάθαρη ευκαιρία με μια πάσα με το κεφάλι στον Benzema... που κατέληξε επίσης να αποκρουστεί απ’τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Το «διπλό Β», πιο σβηστό

Αν ο Cristiano ήταν ζωηρός, Benzema και Bale ήταν πιο σβηστοί. Ο Γάλλος πήγε απ’τα πολλά στα λίγα στην αναμέτρηση, -είχε μια καλή ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο- κι ο Ουαλός μόλις που μπήκε στο παιχνίδι. Ήταν σχεδόν όλο το ματς κολλημένος στη δεξιά πλευρά και μετά βίας που συνδέθηκε με τους συμπαίκτες του. Δεν έχει ούτε μέτρα για να τρέξει κι όλος ο κίνδυνος που δημιούργησε ήταν με το κεφάλι. Μικρή συγκομιδή για έναν παίκτη της κατηγορίας του.

Η απόδοση του BBC ήταν τόσο διακριτική που ο Ζιντάν δεν είχε άλλη επιλογή απ’το ν’αντικαταστήσει ένα απ’τα μέλη του στο δεύτερο ημίχρονο. Άργησε να το κάνει. Στο 79'. Και ήταν ο Bale που θυσιάστηκε κι ο Lucas Vázquez ο παίκτης που μπήκε στη θέση του. Ούτε και το 17 της λευκής ομάδας δεν μπόρεσε να κάνει πολλά, το οποίο λίγο αφότου μπήκε είδε τον Griezmann να κάνει το 1-1.

Το γεγονός είναι ότι αυτό το νέο μηδέν του BBC αφήνει ανοικτή τη συζήτηση σχετικά με το σύστημα τρεις μέρες πριν απ’τον αγώνα με τη Μπάγερν στην Allianz Arena. Ένας τομέας του Μπερναμπέου ζήτησε χθες απ’τον Ζιντάν την είσοδο του Isco πολύ νωρίτερα στο παιχνίδι... στον Bale.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.