News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pepe ανανεώνει το καθεστώς βασικού του

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Του Pablo Polo

Το κάνει δύσκολο στον Ζιντάν


Το ματς άφησε καλές ειδήσεις για την Ρεάλ Μαδρίτης πέρα απ’τη νίκη και την πρόκριση στους 8 του Champions League. Μια απ’αυτές με πρωταγωνιστή τον Pepe. Ο Πορτογάλος στόπερ έχει επιστρέψει δυνατά στο καθεστώς βασικού. Ο τραυματισμός του Varane του έχει ανοίξει τις πόρτες στην εντεκάδα κι ο Πορτογάλος στόπερ γίνεται ισχυρότερος. Στο San Paolo πρωταγωνίστησε σε μια αστρική μονομαχία με τον Mertens κι έκοψε μπάλες στις πιο δύσκολες στιγμές, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ο Pepe επιστρέφει αφού ξεπέρασε μια δύσκολη κατάσταση στην ομάδα. Χωρίς να’χει ανανεώσει, με το μέλλον του στον αέρα περισσότερο από ποτέ -έφτασε να εκτιμήσει την πιθανότητα να φύγει τον Ιανουάριο με προορισμό την Κίνα-, τιμωρημένος από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης δύο μήνες και με τον ανταγωνισμό ενός Nacho ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του, φαίνονταν να’χει μικρό ταξίδι στη Μαδρίτη μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ήταν έτσι. Στα 34 του, ο Pepe έχει χρησιμοποιήσει γαλόνια ενώπιον της απουσίας του Varane κι αμφισβητεί και πάλι τη θέση απ’τον Γάλλο.

Άλλη μια φορά σε σχέδιο «αφεντικού»

Ο Πέπε, ο οποίος δεν έπαιξε στην γκέλα ενάντια στην Λας Πάλμας, έχει πέντε νίκες απ’την επανεμφάνιση στο πρώτο σκέλος εναντίον της Νάπολι στις 15 Φεβρουαρίου. Έπαιξε και στα 90 ενάντια σε Εσπανιόλ, Βιγιαρεάλ, Eibar και στο San Paolo χθες. Τέσσερις πολύ σημαντικές νίκες.


Τώρα το μέλλον του Πέπε μπορεί να φαίνεται διαφορετικά. Η ανανέωση του στόπερ παραμένει στον αέρα, εφόσον η σύμβασή του λήγει στις 30 Ιουνίου. Απομένουν τρεις μήνες μέχρι το τέλος της σεζόν και θα πρέπει να δούμε ποιος είναι ο ρόλος του στόπερ σ’αυτό το διάστημα, διότι δεν πρόκειται να το κάνει εύκολο στον Ζιντάν στον αγώνα του με τον Varane.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.