News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ανακοίνωση του Συνταγματάρχη για τους αναγνώστες της στήλης

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, από εδώ και πέρα δεν θα έχω τη δυνατότητα να ενημερώνω για τις εξελίξεις της ομάδας. Θα διατηρήσω μόνο τα live των αγώνων, για να συνεχίσετε τον σχολιασμό σας γι’αυτούς, αν και για λίγα απ’τα επόμενα ματς, ίσως να μην μπορέσω να κάνω ούτε αυτό. Επίσης, θα προσπαθήσω να’χω κάποια δραστηριότητα, σε σημαντικές εξελίξεις, όπως επίτευξη ή αποτυχία επίτευξης στόχων, σημαντικές μεταγραφές κι αποχωρήσεις παικτών, θέμα προπονητή, θέμα προέδρου, κλπ.

Από εδώ και πέρα, καθένας που ενδιαφέρεται, είναι υπεύθυνος για την ενημέρωσή του. Είδατε πολλά, μάθατε πολλά, καταλάβατε πολλά. Σωστή ενημέρωση για τις εξελίξεις μιας ισπανικής ομάδας, όπως είναι κατανοητό, μπορεί να υπάρξει μόνο από ισπανικά μέσα, γνωρίζοντας πάντα πρόσωπα και καταστάσεις όσον αφορά αυτά. Και σε κάθε περίπτωση, όχι από ελληνικά.


Η χρονιά για την ομάδα δεν εξελίσσεται καλά. Ο ένας και μοναδικός λόγος γι’αυτό είναι η υποχρεωτική ύπαρξη του BBC στην ενδεκάδα και η ασυλία που απολαμβάνει. Και πάνω απ’όλα ο Ρονάλντο και το καθεστώς που απολαμβάνει αυτός, που δεν υπακούει σε τίποτα, σε κανένα σύστημα, σε κανένα καλό της ομάδας και δεν γίνεται ούτε καν αλλαγή. Το BBC βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, ο Ρονάλντο είναι αυτός που βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, καθώς ακόμα κι ο Μπενζεμά, αυτήν την στιγμή, μπορεί να προσφέρει περισσότερα απ’αυτόν παίζοντας στην κορυφή. Τίποτα απ’όλα αυτά όμως δεν θ’αλλάξει φέτος, παρά μόνο, αναμένεται κάποια άνοδος στην απόδοση του Μπέιλ, όταν βρει τον ρυθμό που έχασε απ’την τρίμηνη απουσία του και που τώρα ακόμα δεν έχει βρει, κατά πάσα πιθανότητα μετά την διακοπή των εθνικών, όταν και θα υπάρξουν κάποιες καθοριστικότατες αναμετρήσεις. Ακόμα και τότε, η βελτίωση αναμένεται να’ναι μικρή. Δυστυχώς, η χρονιά βρίσκεται σε καλό δρόμο για να τελειώσει άτιτλη, οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι αυξημένες. Εύχομαι να διαψευσθώ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.