News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Η κατάκτηση του Champions League είναι ένας σκληρός δρόμος και είμαστε σ’αυτόν»

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

«Το έμβλημα δεν σου εγγυάται τίποτα, πρέπει να παλέψουμε κάθε ματς»

"Η Napoli έχει πολύ γρήγορους και τεχνικούς παίκτες· θα πρέπει να παλέψουμε και να’μαστε συγκεντρωμένοι", πρόσθεσε.


Ο Ζιντάν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή του αγώνα εναντίον της Νάπολι, για το πρώτο σκέλος των 16 του Champions League (Τετάρτη, 21:45): «Γνωρίζουμε τη δυσκολία αυτής της διοργάνωσης. Θα πάμε βήμα-βήμα και αγώνα με τον αγώνα. Κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει το Champions League, αλλά είναι ένας σκληρός και μακρύς δρόμος και είμαστε σ’αυτό το μονοπάτι. Είμαστε μια χαρά, έχουμε ανακτήσει όλους τους παίκτες. Είναι πιο δύσκολο να κάνω την αποστολή, αλλά είμαι ικανοποιημένος να βλέπω τους πάντες έτοιμους για το Champions League».

«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα του Champions League. Ο τελικός είναι στο Κάρντιφ και τώρα αυτό που έχουμε είναι μια αναμέτρηση που πρέπει να παλέψουμε, απέναντι σ’έναν πολύ καλό αντίπαλο που θα μας βάλει δύσκολα. Οι παίκτες είναι πολύ ενθουσιασμένοι να παίζουν και πάλι».

Ανέπαφη εστία

"Σε μια νοκ-άουτ αναμέτρηση είναι πάντα σημαντικό να μην δέχεσαι γκολ. Στο σπίτι, το σημαντικό είναι να κρατήσεις ανέπαφη την εστία. Είναι το μήνυμά μας, αλλά περισσότερο απ’αυτό, αυτό που θέλω είναι να βγούμε επικεντρωμένοι στο δικό μας. Είναι μια αναμέτρηση 50-50 κι αύριο έχουμε το πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τους βλάψουμε, αλλά κι αυτοί μπορούν να μας βάλουν σε μπελάδες. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε".

Η επίθεση της Νάπολι

"Με όλο το σεβασμό στον Μαραντόνα, ο οποίος υπήρξε ένας απ’τους καλύτερους, φοβάμαι περισσότερο αυτούς που βρίσκονται στο γήπεδο κι αυτούς που θα παίξουν αύριο. Έχουμε τα όπλα μας και θα’ναι ένας καλός αγώνας. Είναι αυτό που θέλω να δω αύριο. Έχουν γρήγορους παίκτες, μικρόσωμους και με πολύ κινητικότητα. Έχουν πολλή τεχνική, αλλά εμείς έχουμε επίσης πράγματα για να τους βλάψουμε. Θα’χουν πολύ βάθος μπροστά. Θα υποφέρουμε και θα πρέπει να’μαστε συγκεντρωμένοι σ’όλον τον αγώνα".

Μπενζεμά
"Ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ό, τι θέλει. Εγώ τον βλέπω συγκεντρωμένο και καλά στην καθημερινότητα. Είναι επικεντρωμένος σ’αυτό που κάνει. Ο καθένας μπορεί να ζητήσει περισσότερα από ένα παίκτη σαν τον Karim, αλλά εγώ τον βλέπω καλά και είμαι ευχαριστημένος με τη δουλειά του".

"Ο Benzema είναι μια χαρά. Εσείς είστε για να γράφετε ό, τι σκέφτεστε, αλλά εγώ τον βλέπω καλά. Είναι συγκεντρωμένος και φυσικά και θα’θελα να τον δω να σκοράρει γκολ αύριο. Με πονάει να επικρίνουν όλους τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Karim. Ξέρουν ότι η κριτική είναι μέρος του ποδοσφαίρου κι ότι μπορεί να σου κάνει καλό για να εξελιχθείς".

Σύνδεση Cristiano- Benzema

"Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας. Είναι πολύ σημαντική για να τελειώνουν οι επιθετικές ενέργειες. Ο Karim κάνει τους άλλους παίκτες να σκοράρουν. Του ζητάμε να σκοράρει, αλλά μπορεί επίσης να δίνει ασίστ και να κάνει τους άλλους να παίζουν καλύτερα. Είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο. Τον Cristiano τον γνωρίζουμε όλοι και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει. Έχει μια καλή συνενοχή με τον Karim".

Bale

«Είναι η πρώτη εβδομάδα που προπονείται με την ομάδα. Είναι καλά σωματικά και χωρίς ενοχλήσεις. Θα δείτε αν θα μπει στην αποστολή ή αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα δούμε. Ήταν τρεις μήνες μακριά και πρέπει να πάμε πολύ αργά με τον Gareth. Το σημαντικό είναι ότι είναι πλέον μαζί μας».

Ο Kroos, τρεις εβδομάδες χωρίς να παίζει

«Είναι ζήτημα μυαλού και νοοτροπίας. Θέλουμε πολύ αυτήν την διοργάνωση. Το ματς θα πρέπει να το παλέψουμε. Ο Kroos, αν και δεν έχει παίξει σε τρεις εβδομάδες, είναι έτοιμος γιατί έχει εμπειρία. Είμαστε και πάλι οι 24 κι αυτή είναι η μεγάλη είδηση».

Φαβορί

«Η Μαδρίτη θα’ναι πάντα φαβορί σ’αυτήν την διοργάνωση. Το έμβλημα δεν σου εγγυάται ότι πρόκειται να κερδίσεις. Πρέπει να παλέψεις και να προσπαθήσεις να παίξεις καλά. Αυτό είναι πολύ μακρύ. Ξέρουμε ότι παλεύοντας μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια πάντα. Είναι οι αξίες Μαδρίτης: πάλη πάντα μέχρι τέλους με τους οπαδούς μας, που μας αγαπούν πολύ».

James

«Είναι στην αποστολή και είναι έτοιμος να παίξει. Θα δείτε αύριο την ομάδα και το σύστημα που θα βάλω. Δεν μπορώ να σου πω την εντεκάδα».

Sarri

"Είναι ένας καλός προπονητής, οι ομάδες του παίζουν πολύ καλά κι έχει επιτύχει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα πάει καλά".

Ιταλικό ποδόσφαιρο

«Όταν έφτασα στην Ιταλία εξελίχθηκα πολύ ως παίκτης. Στην Γιουβέντους, όπως εδώ, ήταν σημαντικό να παλεύεις μέχρι την τελευταία στιγμή. Τώρα είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο που είναι η Μαδρίτη κι εξελίσσομαι ως άτομο κι ως προπονητής».


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.