News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sacchi επιμένει στη Μαδρίτη: "Ο Dybala είναι ο νέος Messi"

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Του José Félix Díaz

Αυτός που ήταν διευθυντής της λευκής ομάδας συμβουλεύει την κίνησή του στον Florentino


Ο Arrigo Sacchi δεν ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης σε καλή στιγμή. Δώδεκα μήνες μετά την άφιξή του, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία μετά την απόλυση του Vanderlei Luxemburgo. Αυτό το έτος ως λευκός madridista αρκούσε έτσι ώστε αυτός που ήταν τεχνικός να αισθανθεί μια ιδιαίτερη έλξη για την Ρεάλ Μαδρίτης. Αισθάνεται madridista. Μικρή σημασία έχει ότι στην εποχή του ήταν η αιτία μιας απ’τις χειρότερες ευρωπαϊκές βραδιές του λευκού συλλόγου.

Το αντίο του δεν σήμαινε έναν αποχαιρετισμό στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αντιθέτως. Από εκείνη τη στιγμή, η σχέση με τον Florentino Pérez και με άλλους ηγέτες της madridista οντότητας έχει αυξηθεί. Είναι συνηθισμένες οι κλήσεις αυτού που ήταν αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια συγκεκριμένη περίοδο. Παραμονές μεγάλων αγώνων, ταξιδιών στην Ιταλία του λευκού club, οποιαδήποτε στιγμή είναι καλή για να διατηρήσει τη σχέση ζωντανή. Λοιπόν, πριν από τρία χρόνια, ο Arrigo Sacchi άρχισε να μιλάει στους λευκούς ηγέτες για έναν παίκτη τον οποίο χαρακτήριζε ως «διαφορετικό και που σύντομα θα’ναι ένα αστέρι». Μιλούσε για τον Paulo Dybala, έναν μικρό Αργεντινό παίκτη που μόλις στα 19 θάμπωνε στη Serie φορώντας τη φανέλα της Παλέρμο.


Ο τεχνικός ήταν κατηγορηματικός στις συμβουλές του προς στην Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την οποία διατηρεί περισσότερους δεσμούς απ’ότι με άλλες ιταλικές ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί. Λοιπόν, τρία χρόνια αργότερα, οι συμβουλές επαναλαμβάνονται και συμβουλεύει το σύλλογο του οποίου προεδρεύει ο Florentino Pérez να προσπαθήσει να πάρει τον «νέο Μέσι», όπως χαρακτηρίζει ο Sacchi τον Paulo Dybala.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.