News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Του πριμ του Κυπέλλου κι ένα Audi για τη νίκη στο προηγούμενο Clásico

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Των Hugo Cerezo και Juan Ignacio Garcia Ochoa

Οι παίκτες της Μαδρίτης πήραν ένα διπλό βραβείο στην τελευταία επίσκεψή τους στο Camp Nou

Ο Florentino τους έδωσε το πριμ του Κυπέλλου, επειδή δεν είχαν ευθύνη οι παίκτες απ’τον αποκλεισμό στην Κάντιθ


Στο τελευταίο Clásico στο Camp Nou, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα διπλό βραβείο για τους λευκούς παίκτες, που δεν πήραν μόνο τους τρεις βαθμούς στην έδρα της Μπάρτσα. Εκείνο το 1-2 ήρθε με πριμ: περίπου 150.000 ευρώ και το Audi που χορηγεί η εταιρία προς ενοικίαση κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αυτή ήταν η υπόσχεση του Florentino Pérez στο ρόστερ του πριν από την αναμέτρηση. Ως εκ τούτου, το κίνητρο δεν ήταν μόνο αθλητικό, το οποίο ήταν επίσης σημαντικό. Η ομάδα του Ζιντάν βρίσκονταν 10 βαθμούς μακριά απ’την ομάδα του Luis Enrique. Αλλά βγήκε στους επτά, πιέζοντας μέχρι το τέλος στη μάχη του τίτλου, αναγκάζοντας τους azulgranas να μην αποτύχουν στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η Barca αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην 38η αγωνιστική. Η Μαδρίτη τέλειωσε ένα βαθμό πίσω.

Ο πρόεδρος αναγνώρισε στους παίκτες του ότι δεν ήταν υπεύθυνοι για την λανθασμένη χρησιμοποίηση του Cheryshev στο Copa del Rey κι ως εκ τούτου δεν είχαν καμία ευθύνη για τον αποκλεισμό απ’τη νοκ άουτ διοργάνωση. Σε αντάλλαγμα, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν αυτό το πριμ, το έβαλε σε μια πιατέλα. Μια νίκη στο Camp Nou θα έρχονταν μ’ένα έξτρα πιο ζουμερό.

Εκτός απ’τα περίπου 150.000 €, ο πρόεδρος υποσχέθηκε ότι οι παίκτες θα μπορούσαν να κρατήσουν το Audi που είχαν επιλέξει για εκείνη την σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι το ρόστερ απολαμβάνει αυτά τα οχήματα δωρεάν κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά στο τέλος της, είναι υποχρεωμένοι να τα αγοράσουν, αν θέλουν να τα κρατήσουν. Σε αντίθετη περίπτωση, τα επιστρέφουν στην εταιρία.

Εκείνος ο αγώνας, μαζί με του Calderón πριν από λίγες εβδομάδες, υπήρξε ο πιο απαιτητικός στο αήττητο σερί παιχνιδιών που εξακολουθεί να παρουσιάζει η Μαδρίτη του Ζιντάν. Είναι 32, και το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης του Beenhakker απέχει για δύο. Πιο μακριά είναι αυτό της Barca του Luis Enrique στη σεζόν 15-16 με 39.


Στην οικονομική ισορροπία της σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης παραδέχεται ανοιχτά ότι έχει αφιερώσει σε πριμ στην πρώτη ομάδα 37.551.000 €, βάζοντας το πριμ για το συγκεκριμένο παιχνίδι στο Καμπ Νόου, σ’αυτό του ενδέκατου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.