News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τετ α τετ μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και UEFA

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Του José Felix Díaz

Ο Florentino Pérez συναντήθηκε χθες με τον Ceferin


Aleksander Ceferin και Florentino Pérez συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στη Μαδρίτη, σ’αυτό που ήταν το πρώτο ταξίδι του προέδρου της UEFA στη Μαδρίτη. Στην έδρα της Nyon υπάρχει ανησυχία ενώπιον των κινήσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων κι ο ίδιος ο Ceferin ήθελε να ξέρει από πρώτο χέρι τη γνώμη της madridista οντότητας όσον αφορά αυτές τις κινήσεις που διαφημίζονται και δείχνουν προς μια ευρωπαϊκή Super League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την παρουσία του Pedro Lopez Jiménez και του Emilio Butragueño ως ορατούς επικεφαλής της οντότητας στο επίπεδο της UEFA και της ECA (Σύνδεσμος Ευρωπαϊκών Συλλόγων), ο πρώτος σε εκτελεστικό επίπεδο κι ο δεύτερος περισσότερο σε αντιπροσωπευτικό επίπεδο.

Με τον Μισέλ Πλατινί στην προεδρία η σχέση είχε σκαμπανεβάσματα και τώρα ο νέος πρόεδρος της UEFA ήθελε να προσεγγίσει τις διαφορές και τα ζητήματα και, πάνω απ 'όλα, να’χει τη σιγουριά ότι η Super League δεν θα προχωρήσει για να απειλήσει το μέγιστο διοικητικό όργανο του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Aleksander Ceferin δεν έχει επισκεφθεί μόνο τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Βρέθηκε  στη Barcelona, επισκεπτόμενος το Nou Camp. Ο Ceferin συναντήθηκε με τον azulgrana πρόεδρο, Josep Maria Bartomeu.


Στην πρώτη του επίσκεψη στη Βαρκελώνη από τότε που εξελέγη πρόεδρος της UEFA, έχει συνοδευτεί απ’τον Γενικό Γραμματέα Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Giorgio Marchetti. Η επίσκεψη συμπίπτει ακριβώς με τη συμφωνία μεταξύ Barça και UEFA για την επίλυση της διαμάχης για τις esteladas και η οποία έφερε αντιμέτωπες τις δύο οντότητες μέχρι τη συμφωνία που επιτεύχθηκε αυτή την εβδομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.