News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor δεν αγγίζεται

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Μια άποψη του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Μόνο δύο ήττες σ’όλο το 2016. Και το Champions League. Και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Κι ένα αήττητο σερί 37 παιχνιδιών. Και μια χρονιά που βγήκε αήττητη απ’το Camp Nou... όλα με τερματοφύλακα τον Keylor Navas, για την ακρίβεια. Θα πρέπει να το θυμόμαστε τώρα που έχει γίνει της μόδας να ψάχνουμε για αντικαταστάτη του Κοσταρικανού. Δεν πρέπει να’ναι τόσο κακός όταν με αυτόν στο τέρμα, η Μαδρίτη έχει τους καλύτερους αριθμούς της ιστορίας της.

Τώρα είναι ο Courtois αυτός που φαίνεται στη Μαδρίτη. Όπως πριν ήταν ο De Gea. Και λέγεται επίσης ότι Navas δεν είναι καλά. Κι ότι είναι 30 ετών, σα να’ταν πολλά για έναν τερματοφύλακα. Οτιδήποτε στην προσπάθεια να τελειώσει ο tico, του οποίου η μόνη αμαρτία είναι ότι δεν είναι galáctico. Θα πρέπει να του λείπει όνομα. Αν όχι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Αλήθεια, χρειάζεται άλλο τερματοφύλακα η Μαδρίτη; Αλήθεια, είναι απαραίτητο να δαπανήσει 60 εκατομμύρια σε άλλο τερματοφύλακα, όταν έχει τον Keylor Navas; Ρωτήστε στα αποδυτήρια της Μαδρίτης ή στις κερκίδες του Μπερναμπέου να δείτε τι πιστεύουν. Γιατί νομίζω ότι ο Navas είναι άθικτος. Κι αν για κάποιο λόγο περνά απ’το μυαλό κάποιου στη Ρεάλ Μαδρίτης ν’αλλάξει τον Keylor με τον Courtois ή όποιον άλλο, καλύτερα να μην ρωτήσει τον Ζιντάν. Επειδή για τον Γάλλο, είναι επίσης άθικτος.

Και πώς να μην είναι άθικτος αν σώζει τη Μαδρίτη παιχνίδι μετά το παιχνίδι, αν είναι καλός συμπαίκτης, αν παίζει με ένεση και δεν το διαρρέει στον Τύπο για να πάρει μετάλλια, αν κάνει εγχείρηση στις καλοκαιρινές του διακοπές έτσι ώστε η απουσία του να μην επηρεάσει την ομάδα, αν δεν υψώνει ποτέ τη φωνή του, ούτε πρωταγωνιστεί σε ξεσπάσματα, αν περνά στο Valdebebas τις ίδιες ώρες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αν ξεπερνά την υπόθεση De Gea ευχαριστώντας τον Θεό και χωρίς ούτε ένα αρνητικό μήνυμα προς τον σύλλογο, αν αποδέχεται να παίρνει τα μισά απ’αυτά που του έδινε η Μάντσεστερ για παίζει στο Μπερναμπέου, αν έχει τελειώσει επιτέλους τη συζήτηση του τέρματος μετά την αποχώρηση του Ίκερ, αν είναι ο πρώτος που πάει να χαιρετήσει τους οπαδούς της Μαδρίτης που ταξιδεύουν στα εκτός με την ομάδα, αν είναι αυτός που λέει στον CR7 πώς να εκτελέσει το φάουλ εναντίον της Βόλφσμπουργκ που δίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League, αν πετά στο 90' για να πάει τη Μαδρίτη στην παράταση του τελικού του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων... Πώς να μην είναι άθικτος, αν με τον Keylor Navas, η Μαδρίτη είναι μια σχεδόν ανίκητη ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.