News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κανείς δεν παίρνει απ’τον Mariano το όνειρο να πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Εξακολουθεί να απορρίπτει την ιδέα της εξόδου απ’το λευκό club


Ο Mariano ονειρεύονταν να ζήσει κάτι σαν αυτό που ζει τις τελευταίες εβδομάδες. Το πείσμα του αποδίδει καρπούς κι αν το περασμένο καλοκαίρι δεν άκουσε κανέναν, μένοντας ντυμένος στα λευκά, εξακολουθεί προσκολλημένος στο όνειρο και ούτε τώρα μπαίνει στο μυαλό του το να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση λεπτών.

Ο Δομινικανός επιθετικός έχει εμφανιστεί περισσότερο στο γήπεδο στις δύο τελευταίες εβδομάδες από ό, τι στους προηγούμενες τέσσερις μήνες. Οι τραυματισμοί έχουν βοηθήσει κάπως στην εν λόγω μετάλλαξη στον ρόλο του φορ, αλλά η αλήθεια είναι ότι η απάντηση είναι περισσότερο από θετική, όπως αποδεικνύεται απ’την εμφάνισή του στο Camp Nou και το γκολ του εναντίον της Deportivo.

Παρά τα πέντε γκολ και τα έξι παιχνίδια που έπαιξε (συνολικά 157 λεπτά), τόσο ο Ζιντάν όσο και η ευγενής περιοχή του Bernabeu σκέφτονται ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει ο Mariano θα’ταν ν’αναζητήσει τη ζωή και τα λεπτά μακριά απ’τη madridista καθημερινότητα στην χειμερινή αγορά.

Ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Βιγιαρεάλ έχουν ρωτήσει για την κατάσταση του φορ, ο οποίος αποδεικνύει ότι έχει εξίσου πείνα και γκολ. Αυτή η αδηφαγία συνοδευόμενη από ταχύτητα και γκολ που δείχνει κάθε φορά που του το επιτρέπει ο Ζιντάν, έχει οδηγήσει τον Δομινικανό να’ναι ένα απ’τα κοσμήματα της αγοράς του χειμώνα.

Η κατάσταση που ζει κι αυτό το ενδιαφέρον που έχει προκαλέσει σε πολλές ομάδες, δεν έχουν καταφέρει ν’αλλάξουν το αδάμαστο πνεύμα του να θέλει να πετύχει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η φιλοδοξία του είναι να παραμείνει πάνω από όλα κι όλους, όπως έκανε το καλοκαίρι. Δεν σχεδιάζει ν’ακούσει κάποια προσφορά κι όλα γιατί βλέπει εφικτό να εκπληρώσει το όνειρό του, του να θριαμβεύσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.