News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Liga του 'noventayRamos'

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Τα γκολ του στο Camp Nou και χθες προστατεύουν την διαφορά των έξι βαθμών

Juanfran: «Είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία»


«Κι ο Sergio Ramos σκοράρει ένα γκολ!!!». Το τραγούδι αντήχησε στα σπλάχνα του Bernabeu μετά το πολλοστό θαύμα του Ramos, μετά από ένα νέο γκολ, του αρχηγού της Μαδρίτης, στην κόρνα, του παίκτη που συνοψίζει καλύτερα το αμείωτο πνεύμα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Εντός επτά ημερών, ακριβώς μια εβδομάδα, δύο γκολ του Ramos επέτρεψαν στη Μαδρίτη να διατηρήσει ένα άνετο προβάδισμα έξι βαθμών απ’τη Barcelona στην βαθμολογία της Laliga. Το περασμένο Σάββατο, στο 90ο λεπτό, μια κεφαλιά από φάουλ του Luka Modric επέτρεψε στη Μαδρίτη να επιβιώσει στο Clásico και να κρατήσει άθικτο το προβάδισμα.

Χθες το βράδυ στο γήπεδο δεν ήταν ο Lukita, αλλά ήταν ο Ramos, ο άνθρωπος των θαυμάτων. Αυτή τη φορά ο επίτιμος συνεργάτης του ήταν ο Toni Kroos, που εκτέλεσε ένα κόρνερ απ’την αριστερή πλευρά. Μπορεί να υπολογιστεί η ακρίβεια του Γερμανού, ο οποίος έχει ένα γάντι στο πόδι. Αλλά άλλη μια φορά, λείπουν τα επίθετα για να περιγράψουν το γκολ του Ramos, μια επιβλητική κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στην οποία δεν είχε απάντηση ο Tyton. Το λεπτό; Αυτή τη φορά το 92ο.

Τέσσερις βαθμοί σε δύο παιχνίδια, όλοι στο λεπτό noventayRamos, το φετίχ στην πρόσφατη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. «Είναι ο καλύτερος αμυντικός στην ιστορία», έλεγε χθες στο Bernabeu ο Juanfran, ο μπακ της Depor, παραδομένος στην επιθετική δυναμική ενός Ramos που, πράγματι, γεννήθηκε με χάρισμα στο γκολ. Έχει βάλει έξι στα τελευταία 35 παιχνίδια, στα οποία είναι αήττητη η Ρεάλ Μαδρίτης. Σε πολλές περιπτώσεις, εξαιτίας του. Αν και, μιλώντας για θαυματουργά γκολ, όλα ξεκίνησαν στη Λισαβόνα, με το γκολ που έσωσε το Δέκατο απ’τα χέρια της Atleti. Επίσης η Sevilla, η πρώην ομάδα του, υπέστη την ψυχρολουσία στο Ευρωπαϊκό Super Cup στη Νορβηγία, αυτό το καλοκαίρι.

Μετά το παιχνίδι, ο ήρωας της βραδιάς ήταν περιχαρής. «Ένα ακόμα γκολ στο 90ο λεπτό. Είναι αλήθεια ότι τώρα με παρακολουθούν περισσότερο, αλλά έχω ψάξει συνοδούς πολυτέλειας σαν τον Lucas που με βοηθούν», δήλωσε ο Ράμος, ο οποίος αφιέρωσε το γκολ "σε όλους όσους ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του τραυματισμού".


Παρά την τελική αδρεναλίνη για μια νέα νίκη στην κόρνα, ο αρχηγός έκανε μια κριτική ανάγνωση της νίκης: "Δεν ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι. Κάναμε λάθη που μας τιμώρησαν, αλλά στο τέλος το γυρίσαμε. Υπάρχουν πολλά για προβληματισμό και βελτίωση. Στο τέλος, ήμασταν σε θέση να κερδίσουμε μια Deportivo που έχει κάνει τα πράγματα πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Αλλά μετά αφήσαμε κενά και βγήκαν στην κόντρα. Παρόλα αυτά, στο τέλος κερδίσαμε τον αγώνα και πάμε έτσι σε μια διοργάνωση που μας ενθουσιάζει όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.