News Update :

powered by Agones.gr - livescore

6.000 οπαδοί στην ανοικτή προπόνηση στο Valdebebas

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Της Patricia Terroba

Το ρόστερ θα πάει σήμερα στο γεύμα των Χριστουγέννων και θα επισκεφθεί νοσοκομεία


Το Valdebebas φόρεσε σήμερα τα καλά του έτσι ώστε οι λευκοί οπαδοί να μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική ανοιχτή προπόνηση του έτους. Και για να ξεκινήσει η γιορτή στην Ciudad Deportiva, το λευκό club έχει παρουσιάσει στους οπαδούς τα τρία τρόπαια που κέρδισε στο 2016: το Champions League, το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Mundial Συλλόγων.

Μόλις ξεκίνησε η προπόνηση, τα 6.000 μέλη που γέμισαν τις κερκίδες του Valdebebas, άρχισαν να ενθαρρύνουν την ομάδα του Zizou. Ο Cristiano ήταν ο πρώτος που βγήκε στο γήπεδο, και χαιρέτησε τους οπαδούς με μια χαριτωμένη χειρονομία. Και μετά τον Πορτογάλο, η υπόλοιπη ομάδα. Πρώτα, μια σύντομη διάλεξη για να ξεκινήσουν. Μετά, δύο κύκλοι για ζέσταμα για περίπου 20 λεπτά. Οι Ισπανοί - Isco, Carvajal, Mariano, Nacho, Kiko, Asensio, Morata και Tejero - κι ο Kroos, απ’τη μία πλευρά, και το υπόλοιπο απ’την άλλη, συμπεριλαμβανομένου του Lucas Silva και των canteranos Odegaard, Enzo και Luca Ζιντάν. Όπως και οι Coentrao και Πέπε, οι οποίοι προπονήθηκαν εκ νέου με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Ramos προπονήθηκε στον αγωνιστικό χώρο μόνος του, και ήταν πολλά τα παιδιά που ενθάρρυναν τον παίκτη απ’το Camas φωνάζοντας το όνομά του. Ο στόπερ ξεσήκωνε τις κερκίδες με χειροκροτήματα από όπου κι αν περνούσε.

Μετά τους κύκλους, οι τερματοφύλακες διαχωρίστηκαν απ’την ομάδα για να ξεκινήσουν την ειδική προπόνησή τους, και το υπόλοιπο επιδόθηκε σε ασκήσεις ντρίμπλας και πάσας με τη μπάλα για περίπου 15 λεπτά. Και οι κερκίδες άρχισαν να ενθαρρύνουν. Ορισμένοι φώναζαν τον Ζιντάν, άλλοι φορούσαν τη φανέλα της Κολομβίας προς τιμή του James, και τα περισσότερα μέλη φώναζαν το όνομα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά, μια σειρά από σπριντ με επικεφαλής τον Pintus, στα οποία δεν συμμετείχε ούτε ο Pepe ούτε ο Coentrao, και δύο αγώνες σε μικρές διαστάσεις, στους οποίους δεν έλλειψε ο πανηγυρισμός των οπαδών σε κάθε γκολ και κάθε φάση της ομάδας του Zizou. Και για το τέλος της προπόνησης, σουτ για γκολ. Ο Κριστιάνο σκόραρε, και το πανηγύρισε με το ιδιαίτερο «siuuuu» του, που συνόδευσαν τα μέλη απ’τις κερκίδες. Στις 13.25, οι λευκοί ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους και μοίρασαν μπάλες ποδοσφαίρου στους οπαδούς που τους ενθάρρυναν απ’τις κερκίδες.


Στη συνέχεια θα συγκεντρωθούν και πάλι για το γεύμα των Χριστουγέννων, για να πραγματοποιήσουν στη συνέχεια την παραδοσιακή επίσκεψη στα νοσοκομεία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.