News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ο αγώνας ενάντια στη Sporting είναι πιο περίπλοκος από ό, τι σκέφτεται ο κόσμος"

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

«Έχουμε την τύχη να μπορούμε να ονειρευτούμε τα υπόλοιπα με τις νίκες μας»

«Θα’ναι δύσκολο μετά απ’τα δύο τελευταία παιχνίδια που κάναμε, όπου καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και δώσαμε τα πάντα», πρόσθεσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου της Ciudad Real Madrid την παραμονή τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Σπόρτινγκ. «Το παιχνίδι θα’ναι πιο περίπλοκο από ό, τι σκέφτεται ο κόσμος, καθώς παίζεται μετά από δύο τεράστια παιχνίδια στα οποία καταλήξαμε όλοι λίγο κουρασμένοι. Αυτές τις μέρες ανακτούμε ενέργεια, διότι θα την χρειαστούμε».

«Το σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε ότι τα πάμε καλά. Θα συνεχίσουμε με τον δρόμο μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο, διότι είναι ένα πολύ περίπλοκο μετά απ’τα τελευταία δύο παιχνίδια που κάναμε, όπου καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και δώσαμε τα πάντα».

Ο τραυματισμός του Bale 

"Είναι δύσκολο να υπάρχουν τραυματίες, ενοχλεί. Κάνουμε όλοι το καλύτερο για να ανακάμψουν, αλλά μερικές φορές δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν μπορούμε να το ελέγξουμε και τώρα σκεφτόμαστε να συνεχίσουμε μ’αυτό που κάνουμε. Ελπίζω να ανακάμψει γρήγορα. Ζητήσαμε τη γνώμη απ’όλους τους καλύτερους ειδικούς και είπαν όλοι ότι θα πρέπει να εγχειριστεί. Αυτό είναι ό, τι θα κάνουμε".

"Ξέρω ότι μερικές φορές μπορεί να σκέφτεστε ότι πρόκειται να αλλάξουμε το σύστημα έχοντας κάποιο τραυματισμένο παίκτη, αλλά ακόμα κι αν το κάνουμε η δυναμική στο γήπεδο θα’ναι η ίδια. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να καταλάβουν θέσεις κι αυτό είναι το καλό αυτής της ομάδας".

Casemiro και Πέπε

"Και οι δύο είναι καλά, επανήλθαν, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να τους βλέπουμε καλά. Θα’ναι στην αποστολή και θα δούμε αύριο αν παίξουν. Ο Casemiro είναι μια χαρά, είναι μαζί μας, και θα δούμε αν θα παίξει αύριο".

"Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές γιατί αυτή η ομάδα ζει απ’αυτές. Το ξέρω γιατί ήμουν παίκτης και τώρα είμαι προπονητής. Όταν κάναμε άσχημα παιχνίδια μας επέκριναν. Αυτό που με ενθαρρύνει είναι να κερδίζουμε και να παίζουμε κι είμαι εδώ στο ποδόσφαιρο για να κερδίζω. Ως προπονητής θέλω να κερδίσω παιχνίδια και τίτλους, επειδή έχουμε την τύχη να’μαστε σε θέση να μπορούμε να ονειρευόμαστε τα υπόλοιπα με τις νίκες μας. Ξέρω τι πρέπει να κάνω σε αυτή την ομάδα κι έχω πολύ κίνητρο. Οι κριτικές δεν θα αλλάξουν ούτε το στυλ παιχνιδιού μου ούτε τον τρόπο που δουλεύω".

Φιλοφρονήσεις στον Kovacic

"Έχει δουλέψει πάντα σκληρά και τα πάει καλά όταν τον χρειάζεσαι. Μετά από κάποιες απουσίες είχε την ευκαιρία του. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν, γιατί έπαιζε λίγο, αλλά σταδιακά έχει πάρει αυτοπεποίθηση και τα πάει πολύ καλά. Είναι ένας σημαντικός παίκτης".

James

"Είναι όλοι έτοιμοι για να παίξουν κι αυτός επίσης, όπως και οι άλλοι. Αν ήμουν ο James δεν θα έφευγα απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν παίζει σχεδόν ποτέ. Σ’αυτή τη μεγάλη ομάδα θα’χει λεπτά. Πρέπει να παίρνω αποφάσεις και θα’χει λεπτά εδώ. Ένας παίκτης της κλάσης του, που είναι πολύ ωραίος και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει, θέλει να παίζει περισσότερο, αλλά πρέπει να παίρνω αποφάσεις και πιστεύω ότι θα’ναι σημαντικός για μας. Θα’ρθει η ώρα του. Οι υπόλοιποι τα πάνε επίσης πολύ καλά".

Ο Ramos χάνει το Clásico αν πάρει κίτρινη

"Ο Ramos θα πρέπει να παίξει εναντίον Σπόρτινγκ αν και είναι στο όριο. Ξέρω ότι έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι αύριο και θα πρέπει να το σκεφτούμε πριν σκεφτούμε αυτό στη Βαρκελώνη. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Οι δηλώσεις του Coentrão

«Ήταν πολύ δύσκολο για τον ίδιο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και θα συμβαίνουν πάντα πράγματα. Τον βλέπω πολύ καλά, καλύτερα κάθε φορά, αλλά έχει υποφέρει απ’τον προσαγωγό κι αύριο δεν θα’ναι μαζί μας. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι και μερικές φορές περνάς δύσκολες στιγμές, αλλά ο Fabio ήταν πολύ καιρό έξω και είναι φυσιολογικό να’χει λιγότερη αυτοπεποίθηση. Προπονείται πολύ καλά και ήταν άτυχος. Θα ήθελα να’χε λεπτά αύριο, αλλά το σημαντικό είναι ν’ανακάμψει. Τον πιστεύω πολύ. Οι συμπαίκτες του κι εγώ είμαστε εδώ για να τον βοηθήσουμε».

Οι ενοχλήσεις του Varane

"Έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του και δεν θέλαμε να τον ρισκάρουμε. Το χτύπημα βρίσκεται στο ίδιο γόνατο στο οποίο εγχειρίστηκε. Όπως πάντα ελπίζουμε να αναρρώσει σε δύο ή τρεις μέρες".

Μπενζεμά

«Όλος ο κόσμος θα εξετάζει τον Μπενζεμά. Σε όλους τους αγώνες πρέπει να αποδίδει και πρέπει να σκοράρει. Ο ίδιος το γνωρίζει αυτό ακόμη περισσότερο από άλλους. Κάνει τη δουλειά του γι 'αυτόν και για την ομάδα. Πάντα θα υπάρχουν επικρίσεις του ότι δεν έχει θέση, αλλά τα πάει καλά».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.