News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Μετά το 0-2 ρίξαμε την ένταση, μας έβαλαν γκολ και ήταν άλλο ματς"

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

«Πρέπει να συνεχίσουμε δουλεύοντας και να προσπαθήσουμε να μην μας συμβούν περισσότερα»

«Όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας συνήθως είναι μια αναμέτρηση που έχεις υπό έλεγχο», δήλωσε ο προπονητής.



Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, αξιολόγησε την ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Λέγκια Βαρσοβίας: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας είναι συνήθως ένα ματς που έχεις ελεγχόμενο. Βάλαμε και πάλι στο παιχνίδι τον αντίπαλο όταν σκόραρε το πρώτο γκολ. Μας έλλειψε ένταση, επιθυμία και κινήσεις. Μερικές φορές μπορεί να υπάρξουν σπάνια παιχνίδια και τώρα πρέπει να’χουμε υπομονή. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε χάσει και σκεφτόμαστε πλέον το επόμενο παιχνίδι».

«Η ιδέα ήταν να παίξουμε με τρεις πίσω στα τελευταία λεπτά αλλά με τη βοήθεια των μέσων. Θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα κι όταν παίζεις με τρεις πίσω ρισκάρεις. Μας έβαλαν γκολ και ισοφαρίσαμε. Δεν μ’ενδιέφερε το 2-2 και προσπάθησα να βρω λύσεις. Ήταν ένα πολύ παράξενο παιχνίδι».

Αμυντική αστάθεια

«Ρισκάραμε παίζοντας με τρεις πίσω, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει αστάθεια. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά αν δεν διατηρήσεις την απαραίτητη ένταση για να συνεχίσεις παίζοντας καλά είναι περίπλοκο. Μετά το δεύτερο γκολ ρίξαμε την ένταση, μας έβαλαν γκολ και πλέον ήταν άλλο ματς. Είμαι ευχαριστημένος με την άμυνα, διότι δεν είναι μόνο θέμα της άμυνας».

"Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε και πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθήσουμε να μην μας συμβούν περισσότερα. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν αυτά τα πράγματα κι ο αντίπαλος μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες αν δεν βάλεις την απαραίτητη ένταση. Χαλαρώσαμε μετά το 0-2 και είναι μια κάπως περίεργη αίσθηση".

Δύο μέσοι εξ αρχής

"Έψαχνα να κερδίσω το παιχνίδι. Παίξαμε μ’ένα 4-4-2. Το κάναμε ήδη στην προετοιμασία και είναι ένα σύστημα που γνωρίζουμε. Μας βγήκε καλά στα μέσα του πρώτου μέρους, αλλά στη συνέχεια ήταν λίγο περίπλοκο".

Απουσία κόσμου


«Σίγουρα έχει επηρεάσει, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ήταν ένα ελαφρώς περίεργο παιχνίδι, αλλά πλέον δεν πρόκειται να το αλλάξουμε. Ξέραμε ήδη πριν απ’το παιχνίδι ότι δεν θα΄χε κόσμο κι ότι έπρεπε να βάλουμε τη μέγιστη συγκέντρωση. Το κάναμε στην αρχή, αλλά όχι σ’όλο τον αγώνα και περάσαμε δύσκολες στιγμές».

@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.