News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μάχη του χρόνου

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Της Ainhoa Sanchez

Έχει σκοράρει 16 γκολ στην τελική ευθεία των αγώνων και η Μαδρίτη έχει δεχθεί 4



Η Ατλέτικο έχει μετατραπεί σ’έναν ειδικό στο σκοράρισμα γκολ στο τελευταίο ημίωρο των αγώνων. Οι άνδρες του Simeone έχουν βρει στα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων που παίζουν το τέλειο κομμάτι για να υποτάσσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες που αντιμετωπίζουν κάθε αγωνιστική της Liga. Απ’το 60ο λεπτό μέχρις ότου σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη του παιχνιδιού, οι rojiblancos έχουν πανηγυρίσει συνολικά 16 γκολ.

Ο Griezmann έχει γίνει ο επιφορτισμένος παίκτης με την εκτέλεση των αντιπάλων απ’το 60ο λεπτό και μετά. Έχει πανηγυρίσει γκολ τέσσερις φορές στην τελευταία μισή ώρα. Ξεκίνησε με την Celta, όπου σκόραρε δύο φορές στο 73' και στο 80'. Στη συνέχεια το επανέλαβε ενάντια στην Deportivo, μ’ένα γκολ στο 70'. Το τελευταίο γκολ που έχει βάλει ο Griezmann μετά το 60ο λεπτό ήταν εναντίον της Βαλένθια, συγκεκριμένα στο 65'. Το γκολ χρησίμευσε επιπλέον για ν’ανοίξει το σκορ.

Κορέα, ένας άλλος ειδικός

Ο επόμενος στη λίστα των σκόρερ στην τελευταία μισή ώρα είναι ο Correa. Ο νεαρός Αργεντινός έχει νικήσει τους αντίπαλους τερματοφύλακες τρεις φορές. Ο πρώτος ήταν ο Sergio, τερματοφύλακας της Θέλτα, ο οποίος δέχθηκε το γκολ του 11 rojiblanco στο 88ο λεπτό. Μετά ήταν ο Ter Stegen στο Camp Nou, ο οποίος δέχθηκε το γκολ ακριβώς μετά την μια ώρα του αγώνα. Ο τελευταίος ήταν ο Ochoa, ο τερματοφύλακας της Γρανάδα, ο οποίος δέχθηκε γκολ στο 85'. Gameiro, Τόρες, Gaitán και Carrasco είναι οι άλλοι rojiblancos παίκτες που έχουν σκοράρει επίσης γκολ στα τελευταία 30 λεπτά του παιχνιδιού και το έχουν κάνει δύο φορές. Ο Gameiro σκόραρε στις καθυστερήσεις ενάντια σε Αλαβές και Βαλένθια, ενώ ο El Niño έβαλε μια ντομπλέτα εναντίον της Σπόρτινγκ στο 75'και στο 90'. Ο Βέλγος σκόραρε με την συμπλήρωση μιας ώρας εναντίον της Γρανάδα και στο 86' εναντίον της Μάλαγα. Ο Αργεντινός, απ’τη μεριά του, σκόραρε ενάντια στη Γρανάδα, στο 64'και στο 83'. Ο Tiago είναι ο έβδομος παίκτης του Cholo που έχει σκοράρει σ’αυτό το κομμάτι. Το έκανε επίσης εναντίον των nazaríes, στο 88'.


Περιέργως, το αγαπημένο κομμάτι στο οποίο σκοράρει η Ατλέτικο είναι το χειρότερο της Μαδρίτης. Το τελευταίο μισάωρο είναι το χρονικό διάστημα στο οποίο οι λευκοί έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ. Απ’την αρχή της σεζόν, η ομάδα του Zidane δέχθηκε στην τελευταία μισή ώρα τέσσερα γκολ, το χειρότερο κομμάτι για τους λευκούς όσον αφορά το παθητικό. Ο πρώτος που σκόραρε στους λευκούς στην τελευταία μισή ώρα ήταν ο Fabian, της Θέλτα, στο 67ο λεπτό. Η Οσασούνα είναι η ομάδα που έχει καταφέρει να τρυπήσει τις περισσότερες φορές τα δίχτυα της ομάδας του Chamartin στην τελευταία μισή ώρα. Οι rojillos που το έκαναν ήταν, πρώτα ο Oriol Riera στο 64', και μετά ο David Garcia στο 78'. Ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Araujo. Ο παίκτης της Λας Πάλμας σκόραρε το δεύτερο γκολ στην έδρα των canarios, ένα γκολ που σήμαινε την ισοπαλία με 2-2 στην εν λόγω αναμέτρηση.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.