News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Δεν έγινε και τίποτα αν ο Cristiano παίξει μόνος του μπροστά στο Clásico"

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ο Μοριέντες, ο οποίος συμμετείχε ως πρεσβευτής της Laliga μαζί με τον Kiko, πόνταρε σε μια λευκή νίκη στο Καμπ Νόου: «Λέω 1-2».



Ο πρώην madridista Φερνάντο Μοριέντες πόνταρε για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 1-2 το Σάββατο στο Καμπ Νόου, αν και "το πλεονέκτημα" στην κατάταξη «δεν θα’ναι καθοριστικό» για τους madridistas, αλλά ένα «πολύ σημαντικό βήμα» .

«Έχω πει 1-2 τόσο με το κεφάλι όσο και με την καρδιά. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν γκολ επειδή και οι δύο έχουν πολλή δύναμη πυρός. Θα’ταν ένα αρκετά ευρύ προβάδισμα, όχι καθοριστικό, αλλά ένα πολύ σημαντικό βήμα για την Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είχαμε άθικτες τις φετινές πιθανότητες κι έχουμε ένα μαξιλαράκι, αλλά αυτή η πιθανότητα καθιστά επίσης μια μεγαλύτερη ευθύνη», είπε.

Ο Μοριέντες, ο οποίος συμμετείχε ως πρεσβευτής της Laliga μαζί με τον Kiko Narvaez στην εκδήλωση παρουσίασης της εταιρείας Stihl ως νέος χορηγός αυτής, μίλησε για τις ξεχωριστές που είναι πάντα οι αναμετρήσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και τον σωστό ρόλο του Κριστιάνο Ρονάλντο "μπροστά".

«Παρά τη διαφορά των βαθμών είναι διαφορετικά παιχνίδια. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω τον Κριστιάνο μπροστά και τις προάλλες με την απουσία του Morata ξεκίνησαν μπροστά οι Μπενζεμά και Κριστιάνο, αλλά αν παίζει μπροστά μόνο ο Κριστιάνο δεν έγινε και τίποτα, γιατί κάθε μέρα τα πάει καλύτερα. Είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με τις επικρίσεις που απευθύνονται στο παιχνίδι του Γάλλου Καρίμ Μπενζεμά και τις διαμαρτυρίες που ακούστηκαν το Σάββατο στο Μπερναμπέου μετά τον αγώνα ενάντια στη Σπόρτινγκ Χιχόν, ο Μοριέντες αναφέρθηκε στην «τεράστια ευθύνη που φέρει το 9» στη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Ο Benzema είναι επαγγελματίας και ξέρει τι αντιπροσωπεύει αυτό το νούμερο, ίσως δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά το πιο σημαντικό είναι αυτό που έχει και είναι η εμπιστοσύνη του προπονητή, χωρίς αυτή δεν μπορείς να βγεις από μια αντίξοη κατάσταση όταν δεν σκοράρεις γκολ και τώρα με τον τραυματισμό του Morata μου είναι πολύ δύσκολο το να μην τον δω στο γήπεδο, θα’ταν ένα πλήγμα στο ηθικό", πρόσθεσε.

Ο πρώην επιθετικός διαπίστωσε επίσης ότι μπορεί να’ναι λίγο νωρίς για την επιστροφή του Βραζιλιανού Casemiro μετά από τόσον καιρό που είναι τραυματίας, παρά το ότι δήλωσε "ερωτευμένος" μ’αυτόν και «με την ισορροπία που έχει δώσει στην ομάδα μέχρι που τραυματίστηκε».

«Φτάνει πολύ οριακά, είναι πολλά τα ματς που έχει χάσει κι αυτή η διαδικασία μετά απ’τον τραυματισμό χρειάζεται λεπτά. Βλέπω περισσότερο αυτό το δίδυμο αμυντικών χαφ των Modric και Kovacic, που έχει εξελιχθεί και είναι ο παίκτης με την καλύτερη φόρμα στη μεσαία γραμμή, και στη συνέχεια, ανάλογα με το πώς πάει το παιχνίδι δίνεις λεπτά στον Casemiro, αλλά είναι πολύ δύσκολο να’ναι στο επίπεδο συμπαικτών κι αντιπάλων», κατέληξε.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.