News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Βάλαμε απ’την αρχή την απαραίτητη ένταση για να κερδίσουμε»

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

«Έχουμε την υποχρέωση να δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι και σήμερα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι»

«Είναι ένα παιχνίδι σημείο αναφοράς για εμάς. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο προπονητής.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε μετά τον αγώνα τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Benito Villamarin: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος μετά από τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Έπρεπε να κάνουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό και βάλαμε απ’την αρχή την απαραίτητη ένταση για να κερδίσουμε. Ήταν μια δύσκολη έδρα, ξεκινήσαμε δυνατά και είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο όταν παίζουμε έτσι".

«Έχω καλούς κι ευφυείς παίκτες. Ήξεραν ότι έπρεπε να μπουν δυνατά και τα πήγαν πολύ καλά. Παίζοντας έτσι απ’το πρώτο λεπτό είναι πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο. Εργαζόμαστε για να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό και τώρα πρέπει να’χουμε σταθερότητα να συνεχίσουμε έτσι. Είναι ένας αγώνας αναφορά. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας με αυτόν τον τρόπο».

Δεν θα ξαναυπάρξουν τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες;

"Ας ελπίσουμε όχι. Αν βάζουμε απ’την αρχή την σημερινή ένταση θα υπάρξουν λιγότερες. Οι παίκτες γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να μας νικήσουν αν βάλουμε την ένταση απ’την αρχή. Πρέπει να συνεχίσουμε δουλεύοντας σ’αυτή τη γραμμή και θα’ταν καλό να μην ξανακάνουμε τέσσερις ισοπαλίες".

Χαλάρωση στο δεύτερο μέρος

Πιστεύω ότι δεν ρίξαμε την ένταση. Κάναμε λάθος σε δύο ή τρεις συγκεκριμένες πάσες κι αυτό μπορεί να σου συμβεί σ’ένα παιχνίδι. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Isco

«Είναι μέρος αυτού του ρόστερ. Σήμερα τα πήγε πολύ καλά και είμαι χαρούμενος για τα γκολ του και τη δουλειά του, επειδή έχει εργαστεί πολύ σκληρά».

«Όταν μπήκε ο Lucas Vázquez παίξαμε με γραμμή τριών στη μέση. Δεν είναι η ιδανική του θέση, αλλά κάθε παίκτης μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις κι ο Lucas μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά με ασφάλεια. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν τον βλέπω αγχωμένο. Πάντα θέλει να σκοράρει και είναι φυσιολογικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήταν συγκεντρωμένος και μεταδίδει μια πολύ θετική ενέργεια στους υπόλοιπους. Είμαι χαρούμενος για το γκολ του».

Σκοράρουν παίκτες όλων των γραμμών

«Όχι μόνο σήμερα. Έχει συμβεί ήδη σε περισσότερα παιχνίδια. Έχουμε την τύχη να’χουμε σημαντικούς παίκτες σε κάθε γραμμή και το δείχνουν σε κάθε παιχνίδι κι επίσης στις στημένες φάσεις, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές τη σήμερον ημέρα».

Το τέταρτο γκολ


«Σ’όποιον αρέσει το ποδόσφαιρο, και σε μένα αρέσει πολύ, είναι καλό κι ωραίο να βλέπει τι έχουμε κάνει κι αυτό που έχουμε κάνει έχει γίνει τόσο γρήγορα, στη μετάβαση, και με τόσο λίγες επαφές. Θα το δείτε να επαναλαμβάνεται και θα το απολαύσετε».

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.