News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Χωρίς τον Ramos, χωρίς τον Modric ... και χωρίς τον Coentrao

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Του Pablo Polo

Ο στόπερ ξεκουράζεται κι ο Πορτογάλος, που επρόκειτο να’χει τα πρώτα του λεπτά αύριο, δεν βγήκε στο γήπεδο



Η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζει στο Valdebebas τον αυριανό αγώνα εναντίον της Eibar. Ο Ζιντάν θα δώσει το ντεμπούτο στο δίδυμο Varane και Pepe, μιας κι ο Sergio Ramos δεν βγήκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο προπόνησης. Όπως ενημέρωσε το MARCA.com, ο στόπερ κι ο Ζιντάν συμφώνησαν ότι ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί έχοντας παίξει σε κάθε παιχνίδι απ’την αρχή της σεζόν κι ο προπονητής του έδωσε ρεπό γι’αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αυτός που δεν θα παίξει ενάντια στην Eibar είναι ο Coentrao. Η ιδέα του προπονητή ήταν να’χε ο Πορτογάλος τα πρώτα του λεπτά στην αυριανή αναμέτρηση του Μπερναμπέου, αλλά λόγω κάποιον μυϊκών ενοχλήσεων, ο παίκτης δεν βγήκε στο γήπεδο του Valdebebas κι αυτή η αναποδιά θα τον αφήσει σχεδόν σίγουρα εκτός αποστολής.

Ένας άλλος που θα ξεκουραστεί αύριο είναι ο Modric, ο οποίος προπονήθηκε στο εσωτερικό των εγκαταστάσεών λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατό του. Ο Morata έχει ανακάμψει απ’το χτύπημα που υπέστη στο ματς στο Ντόρτμουντ και θα’ναι στη διάθεση του Ζιντάν.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.