News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τον Modric τον τραυμάτισε ο... Diop!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Των Hugo Cerezo και Santiago Siguero

Ο Κροάτης κουβαλούσε το πρόβλημα στο γόνατο απ’το Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης



Ο τραυματισμός του Luka Modric στον οποίο εγχειρίστηκε σήμερα το πρωί συνέβη στο Εσπανιόλ-Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο βδομάδες. Κι ο «υπεύθυνος» ήταν... ο Diop, ο ίδιος ο οποίος μόλις πριν λίγα λεπτά είχε τραυματίσει τον Casemiro.

Πηγαίνοντας πίσω στην εν λόγω νύχτα, στο 14ο λεπτό ο Σενεγαλέζος παίκτης της Εσπανιόλ κλώτσησε το αριστερό πόδι του Casemiro (σε μια ενέργεια που δεν ήταν ούτε καν φάουλ), κι ο Case δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μέρες αργότερα ο madridista διαγνώστηκε με ένα κάταγμα περόνης κι ένα διάστημα απουσίας εκτιμώμενο στον ένα μήνα.

Αλλά είναι ότι 12 λεπτά αργότερα, και πάλι ο Diop, έκανε ένα σκληρό τάκλινγκ στον Λούκα, με τις τάπες στο ύψος του αριστερού του γονάτου. Αυτή τη φορά ο Hernandez Hernandez υπέδειξε φάουλ, αλλά όχι κάρτα. Ο Diop πήγε να ζητήσει συγγνώμη από έναν πονεμένο Modric, ο οποίος συνέχισε να παίζει.



Ο madridista μέσος ξεκουράστηκε ενάντια στην Βιγιαρεάλ λόγω του πόνου που είχε απ’το χτύπημα, αλλά έπαιξε 90 λεπτά απέναντι σε Λας Πάλμας και 90 απέναντι σε Μπορούσια, όπου είχε μια σειρά από εκκινήσεις και κούρσες υψηλού επιπέδου. Αλλά ο πόνος παρέμεινε, ως εκ τούτου, αφού προσπάθησε να προπονηθεί την Παρασκευή αποφασίστηκε να σταματήσει κι ότι μπορεί να χρειάζονταν να υποβάλλονταν σε μια αρθροσκόπηση ήσσονος σημασίας για την επιδιόρθωση του κατεστραμμένου χόνδρου.


Ο Modric δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά απ’τον Απρίλιο του 14-15, όπου υπέστη ένα διάστρεμμα στο γόνατο από ένα χτύπημα του Recio σ’ένα Μαδρίτη-Μάλαγα. Στις πρώτες δύο σεζόν του δεν υπέστη κανένα σωματικό πρόβλημα, όπως και πέρυσι .. Σ’εκείνη του 14-15, που ήταν η πιο δύσκολη χρονιά του στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέστη μια μυϊκή ρήξη σ’ένα Ιταλία-Κροατία, το Νοέμβριο του 2015 που τον άφησε εκτός σχεδόν τέσσερις μήνες.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.