News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πως φτιάχνεται η τέλεια αντεπίθεση;

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Του D. G. Medina

14 δευτερόλεπτα, 12 επαφές και 5 παίκτες σε μια αντεπίθεση της Μαδρίτης απ’το εγχειρίδιο



Μόλις 14 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά στην Ρεάλ Μαδρίτης για να σχεδιάσει την τέλεια αντεπίθεση. Μια επιθετική ενέργεια του εγχειρίδιου, για να μπαίνει ως βίντεο σε οποιαδήποτε αποδυτήρια όπου αλλάζουν παιδιά, ενώ ονειρεύονται να’ναι κάποιοι στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Μόλις 14 δευτερόλεπτα στα οποία η Μαδρίτη του Ζιντάν έφερε τη μπάλα πετώντας απ’την περιοχή της στης Μπέτις. Απ’την ανάκτηση του Kovacic με το κεφάλι σ’ένα κόρνερ του sevillano αντίπαλου, στο τελείωμα στα δίχτυα του Isco μετά την ασίστ ενός Pepe αυτοκρατορικού... και γενναιόδωρου.

Στην πορεία, κατά τη διάρκεια αυτών των 14 δευτερολέπτων, η Μαδρίτη άγγιξε τη μπάλα 12 φορές. Το κεφάλι του Kovacic, άλλες δύο του Pepe για να ξεκινήσει την κόντρα, ακόμα τρεις του Κροάτη για να συνδεθεί με τον Μπενζεμά, άλλες τρεις του Γάλλου για να την δώσει στον Κριστιάνο, μία ακόμα απ’τον Πορτογάλο για να συνδεθεί με την προώθηση του συμπατριώτη του απ’τη δεξιά πλευρά... και η τελευταία επαφή, του Isco, για να κάνει, μπροστά στην ανικανότητα ενός νικημένου Adán, το 0-4, ακριβώς όταν έληγε το πρώτο μέρος.

Έως και πέντε παίκτες, με την επαναλαμβανόμενη συμμετοχή των Kovacic και Pepe, ήταν μέρος μιας φάσης που, αναμφίβολα, ήταν η καλύτερη που έκανε στην αναμέτρηση η Μαδρίτη που χρησίμευσε για την επανένωση με τη νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες μεταξύ πρωταθλήματος και Champions League.

Ένα γκολ που επανασύνδεσε τη Μαδρίτη με την έκδοση της θανατηφόρας ομάδας στο ανοιχτό γήπεδο. Κι αυτό ενώ ο Gareth Bale, ένας απ’τους μεγάλους σπεσιαλίστες των λευκών σ’αυτό το είδος, δεν συμμετείχε στη φάση.

Πέπε, απ’τη μια πλευρά στην άλλη


Αυτός που το έκανε, και με τι τρόπο, ήταν ο Pepe. Ο στόπερ ξεκίνησε τη φάση βγαίνοντας απ’τη δική του περιοχή κι έχοντας δει πως συνεργάζονταν οι Kovacic, Μπενζεμά και Κριστιάνο, είχε την απαραίτητη δύναμη για να φθάσει στην bética περιοχή και να δώσει την ασίστ στον Isco, ο οποίος έπρεπε μόνο να την σπρώξει. 80 μέτρα κούρσας που χρησιμεύουν ως παράδειγμα της μεγάλης στιγμής της φόρμας του στόπερ. Κι αυτό γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχονταν από δύο παιχνίδια, 162 λεπτά, με την πορτογαλική εθνική ομάδα τις τελευταίες ημέρες. Σχεδόν τίποτα.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.