News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ramos πιέζει το χρόνο

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Του Santiago Siguero

Η ανάρρωσή του εξελίσσεται καλύτερα απ’τα αναμενόμενο, θα μπορούσε να προλάβει το ντέρμπι



Καλά νέα απ’το madridista αναρρωτήριο για τον Ζινεντίν Ζιντάν. Η ανάρρωση του Sergio Ramos προχωράει καλύτερα από ό, τι αναμενόταν απ’τις ιατρικές υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο που ο στόπερ, τώρα, είναι έτοιμος να μειώσει το χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωσή του, που εκτιμήθηκε σε έξι εβδομάδες απ’τον τραυματισμό του, που συνέβη στις 9 Οκτωβρίου.

Σήμερα, μόλις δύο εβδομάδες μετά το ατύχημα που υπέστη στο Αλβανία-Ισπανία, στο τελευταίο διάλειμμα των εθνικών, εκτιμάται ότι απομένουν στον Ramos περίπου δύο εβδομάδες για να επιστρέψει στα γήπεδα. Δηλαδή, ότι θα’ναι σίγουρα εκτός στα πέντε παιχνίδια που απομένουν πριν απ’το επόμενο διεθνές διάλειμμα.

Αλλά, κι εδώ είναι η μεγάλη είδηση, ο αρχηγός μπορεί να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι μετά τις εθνικές. Που δεν είναι άλλο απ’το ντέρμπι στις 19 Νοεμβρίου εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, στον πρώτο τελικό της σεζόν.

Ένα ματς που, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ράμος επρόκειτο να χάσει σίγουρα, αλλά που τώρα ο Ανδαλουσιανός αμυντικός εξετάζει ως βιώσιμο κι εφικτό στόχο. Πάντα εφόσον, φυσικά, ακολουθήσει το σωστό δρόμο η εξέλιξη και δεν συμβούν υποτροπές. Είναι γνωστό πλέον, μηδενικό κίνδυνο.

Η σωματική δύναμη του Sergio είναι να είναι ένας βασικός παράγοντας στην ανάρρωσή του. Το σώμα του ανταποκρίνεται απόλυτα στην θεραπεία που του έχει σχεδιαστεί απ’τις ιατρικές υπηρεσίες του κλαμπ. Στο Valdebebas παρατηρούν όλοι, σχεδόν καθημερινά, με ικανοποίηση την εξέλιξη του camero, παίκτη-κλειδί της ομάδας.


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.