News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor δίνει μια χείρα βοηθείας στον Zidane

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Του Hugo Carrasco

Πρωταγωνίστησε στην αποφασιστική απόκρουση του 2-1



Ο Keylor Navas ήταν θεμελιώδες κομμάτι στην αγωνιώδη νίκη της Μαδρίτης. Ο τερματοφύλακας ντύθηκε και πάλι ήρωας για κάνει μια τεράστια απόκρουση στον Williams και να αποτρέψει την ισοπαλία της Athletic λίγο μετά το 2-1 του Morata στο 83ο λεπτό.

Μια ενέργεια του Κοσταρικανού τερματοφύλακα που απέτρεψε σοβαρά προβλήματα σε μια λευκή άμυνα που κάνει νερά στα τελευταία παιχνίδια. Το λάθος που έκανε ο Varane στην προηγούμενη ενέργεια θα μπορούσε να δημιουργήσει μια λεπτή κατάσταση, και ν’αφήσει επιπλέον τους λευκούς, χωρίς νίκη. Εμφανίστηκε ο Keylor κι απέτρεψε ένα μεγάλο χάος.

Προβλήματα στην άμυνα

Ωστόσο, η απόκρουση του Keylor δεν κρύβει ότι η Μαδρίτη περνάει σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Μάλιστα, το σύνολο του Ζιντάν έχει επτά συνεχόμενα παιχνίδια που δέχεται γκολ. Απ’τους 13 επίσημους αγώνες που έχουν παίξει σ’όλες τις διοργανώσεις, έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία μόνο σε δύο.

Η Athletic σκάλισε και πάλι την πληγή και λίγο έλειψε να την κάνει μεγαλύτερη, κι αν δεν την έκανε ήταν επειδή εμφανίστηκε ο San Keylor. Είναι η πρώτη φορά που ο τερματοφύλακας δέχεται γκολ σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια από τότε που παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ένα στατιστικό που είναι ανησυχητικό σ’ένα λευκό σύνολο που αποτυγχάνει να τον θωρακίσει.


Η Μαδρίτη έχει δεχτεί γκολ σε 11 απ’τα 13 παιχνίδια που έχει παίξει αυτή τη σεζόν, όταν την περσινή σεζόν, η ισορροπία ήταν 13 αναμετρήσεις στις οποίες είχε δεχτεί γκολ μόνο στις τέσσερις.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.