News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ιατρική Σύνοδος Κορυφής για τον James

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Του Juan Castro

Θα κάνει νέες εξετάσεις σήμερα και είναι πιθανό να επιστρέψει στην Μαδρίτη
   
    
Η παρουσία του James Rodriguez στον αγώνα ενάντια στην Ουρουγουάη στις 11/10 δεν είναι επιβεβαιωμένη ούτε στο ελάχιστο. Ο madridista, σήμερα το απόγευμα (ώρα Κολομβίας) θα κάνει νέες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του και δεν αποκλείεται ότι, αν δεν υπάρξει μια ευνοϊκή εικόνα, μπορεί να επιστρέψει στη Μαδρίτη, αν και το προπονητικό επιτελείο προτίθεται να τον κρατήσει και να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να παίξει.

Ο Δρ Ulloa είναι επικεφαλής της κατάστασης, αφοσιωμένος αποκλειστικά στον James, κι έχει προγραμματίσει μια νέα ιατρική εξέταση γι'αυτόν. Έχοντας περάσει 72 ώρες απ'τον τραυματισμό, η φλεγμονή θα πρέπει να υποχωρήσει έτσι ώστε θα μπορέσει να γίνει μια πιο σωστή διάγνωση για την ακριβή έκταση της πάθησής του.

Το πιο φυσιολογικό είναι ο James να παραμείνει στη συγκέντρωση, καθώς το τεχνικό επιτελείο θέλει να εξαντλήσει μέχρι την τελευταία στιγμή τις πιθανότητές του να παίξει σ'ένα καθοριστικό αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ενάντια σ'έναν άμεσο αντίπαλο όπως η Ουρουγουάη.

Απ'τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα εξαρτηθεί ο προορισμός της επόμενης πτήσης που θα πάρει ο James, αν και τα πάντα δείχνουν ότι θα'ναι στην Κολομβία κι ότι θα παραμείνει στην κολομβιανή συγκέντρωση.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.