News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Χωρίς ένταση απ’την αρχή θα’χουμε δυσκολίες"

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

«Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και βλέπω το BBC να βελτιώνεται κάθε μέρα».

"Η ιδέα μας είναι να ψάξουμε τη μπάλα και να παίξουμε στο αντίπαλο μισό", πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.



Ο Ζιντάν μίλησε στα μέσα ενημέρωσης πριν απ’το ταξίδι στην Λας Πάλμας για το αυριανό παιχνίδι (21:45), στο οποίο οι λευκοί υπερασπίζονται την πρωτοπορία. Ο προπονητής τόνισε τη σημασία του να βγαίνουν δυνατά στους αγώνες: "Στα ημίχρονα  πρέπει πάντα να αλλάζεις πράγματα. Τις προάλλες είχαμε 10 λεπτά για να μιλήσουμε και να πούμε τα πράγματα. Δεν αλλάξαμε τη στάση, επειδή ήταν ήδη καλή, αλλά μας έλειψε η ένταση. Σ’ένα παιχνίδι απέναντι σ’ένα καλό αντίπαλο, αν δεν βάλεις ένταση θα’χεις δυσκολίες. Είναι ό, τι συνέβη κατά το πρώτο ημίχρονο. Το δεύτερο, ήταν εντελώς διαφορετικό, διότι βάλαμε άλλη ταχύτητα".

"Για τις στημένες φάσεις, είτε επιθετικές είτε αμυντικές, έχουμε σημαντικούς παίκτες. Προετοιμάζουμε τα παιχνίδια κι επίσης και τις στημένες φάσεις. Κάθε παιχνίδι γνωρίζουμε ότι είναι ένα σημαντικό όπλο".

Απουσία του Casemiro

"Δεν θα υπάρξει διαφορά επειδή η ιδέα μας είναι πάντα η ίδια, ανεξάρτητα απ’την οργάνωση. Μπορεί να αλλάξει κάτι μην έχοντας τον ίδιο παίκτη, αλλά η ιδέα είναι η ίδια: να ψάξουμε τη μπάλα, να παίξουμε στο αντίπαλο μισό ... η ιδέα μας είναι πάντα η ίδια, όποιος κι αν παίζει".

Μπενζεμά και Morata

"Θα τους χρειαστούμε όλους. Είναι 60 παιχνίδια και θα τους χρειαστούμε όλους, όχι μόνο τον Morata και τον Karim. Υπάρχει, επίσης, ο Mariano και σε κάποια φάση μπορεί να παίξει. Υπάρχουν άλλοι παίκτες που μπορούν να μπουν σ’αυτή τη θέση. Ο Karim είναι καλύτερα και είμαι ικανοποιημένος".

Keylor Navas και Coentrão

«Ο Keylor θα μπει στην αποστολή και θα’ναι μαζί μας. Ο Fábio προπονείται φυσιολογικά και μπορεί να’ναι στη λίστα. Είναι καλά, ίσως του λείπει κάποια σιγουριά μετά από πέντε ή έξι μήνες. Είναι καλά. Μπορείτε να δείτε όταν μπει στην ομάδα, εάν είναι στο 100%, αλλά έχει καλή ψυχολογία».

Marcelo και Casemiro

«Πάντα ανησυχώ όταν τραυματίζεται κάποιος. Πρόκειται για δύο παίκτες που παίζουν βασικοί. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για τον τραυματισμό. Ας ελπίσουμε ότι οι τραυματισμοί να’ναι λιγότερο σοβαροί κι ότι θα επιστρέψουν γρήγορα. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να κάνουμε αλλαγές. Έχω ξεκάθαρο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν αύριο».

"Αύριο είναι ένα παιχνίδι και την Τρίτη ένα άλλο. Την Τρίτη θα δούμε. Μπορώ πάντα να σκέφτομαι το επόμενο παιχνίδι, αλλά δεν μπορώ να το σχεδιάσω. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι την Τρίτη γιατί τότε σου συμβαίνει κάτι όπως του Μαρσέλο και του Casemiro... Σκεφτόμαστε τον αυριανό αγώνα. Είναι ένα πρόβλημα όταν κάποιος τραυματίζεται. Στη θέση του Casemiro δεν υπάρχει ένας παίκτης που να παίζει σαν κι αυτόν, αλλά θα το κάνουμε διαφορετικά και δεν είναι ένα πρόβλημα".

Pintus

"Η εμπειρία του και η δουλειά του είναι διαφορετική. Μας προσφέρει τον τρόπο εργασίας του και την εμπειρία του. Είναι δύσκολο να μπει σε λεπτομέρειες. Δουλεύουμε καλά και μας δίνει κάτι, ειδικά, σε περιπτώσεις στις οποίες έχεις λίγες μέρες για να δουλέψεις".

Μέσι

"Το να λέμε πολύ χειρότερη δεν μου αρέσει. Αλλά ο Messi είναι ο Μέσι και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Σίγουρα είναι διαφορετική όταν παίζει και διαφορετική όταν δε το κάνει".

Η κατάσταση του BBC

«Βλέπω καλά το BBC. Μπορεί να τα πάει καλύτερα, φυσικά. Σ’έναν αγώνα βάζουν ένα γκολ, επίσης μπορούν να τα πάνε καλύτερα, επειδή μπορούν να βάλουν δύο ή τρία γκολ. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνουν, δεν μπορώ να’μαι ικανοποιημένος με το πρώτο μέρος στο τελευταίο παιχνίδι. Αλλά με όλους, όχι μόνο με δύο ή τρεις παίκτες. Ποτέ δεν πρόκειται να υποδείξω έναν συγκεκριμένο παίκτη. Βλέπω το BBC να βελτιώνεται κάθε μέρα. Είναι αλήθεια ότι τους ζητάμε πολλά και ξέρουν ότι περιμένουμε πολλά απ’αυτούς».

Keylor

"Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικός για μας, εξίσου με τους Kiko και Ruben. Είναι ένας σημαντικός τερματοφύλακας. Θα δούμε πώς θα το οργανώσουμε. Ο Keylor είναι ένας θεμελιώδης παίκτης για μας, εξίσου με τον Kiko. Θα μιλήσω με τους δύο για να δούμε πώς θα το οργανώσουμε. Μπορεί να σας φαίνεται ότι στο τέρμα δεν υπάρχουν rotation, αλλά για μένα υπάρχουν, με τον ίδιο τρόπο με τους παίκτες του γηπέδου".

Οι τραυματισμοί

«Θα’χουμε πάντα τραυματισμούς, αν κι ελπίζουμε όχι. Δεν τους θέλουμε, αλλά είναι μέρος μιας ομάδας ποδοσφαίρου. Είναι κάτι που έρχεται και δεν με ανησυχεί περαιτέρω. Προσπαθούμε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων να βελτιωνόμαστε και προσπαθούμε να βελτιώνουμε αυτό που κάνουμε κατά την έναρξη των αγώνων. Αύριο θα το θέσουμε σε εφαρμογή. Έχω παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν πολύ καλά, αν και οι τραυματισμοί τιμωρούν την ομάδα. Θα υπάρξουν στιγμές της σεζόν με περισσότερους τραυματισμούς και θα πρέπει να’μαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε».

Filipe Luis και Luis Suarez

«Δεν είδα τι συνέβη. Δεν θα μπω σ’αυτά τα πράγματα, γιατί έχω άλλες ιδέες στο κεφάλι μου. Δεν απαντώ».

Το διάλειμμα των εθνικών

"Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε πολλούς παίκτες που πάνε στην εθνική. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες κι έχουμε δύο κάπως μεγάλα ταξίδια. Γνωρίζουμε την κατάσταση, είναι περίπλοκη διότι οι τραυματισμοί δεν αρέσουν σε κανέναν, αλλά πρέπει να τους ξεπεράσουμε με ηρεμία και θα το κάνουμε. Στη συνέχεια, υπάρχει το διάλειμμα και θα δούμε πώς θα το οργανώσουμε".

Canteranos

"Όλοι οι παίκτες μου αξίζουν πολλά χρήματα, επειδή είναι οι καλύτεροι για μένα επειδή το αξίζουν. Υπάρχουν άνθρωποι της cantera και τα πάνε πολύ καλά και υπάρχουν άνθρωποι, όπως στην περίπτωσή μου, που ήρθα στα 29 μου και είναι διαφορετικό. Κοστίζει λίγα περισσότερα χρήματα, αλλά όταν είμαστε εδώ είμαστε ένα κι όλοι ίσοι. Μεταδίδω στους παίκτες μου ότι όλοι είναι σημαντικοί".

Οι αρετές του Cristiano

"Δεν θα μιλήσουμε πολύ για τον Cristiano. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για μισή ώρα. Θα ήθελα να επισημάνω το κίνητρό του. Είναι ένα κίνητρο που δεν έχουν όλοι οι παίκτες. Είναι η μεγάλη αρετή του. Έχει μια μεγάλη ποιότητα και σκοράρει πάντα, κάτι που δεν μπορούν κάνουν όλοι".

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.