News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Ποτέ δεν κατεβάσαμε τα χέρια"

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

«Ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»

«Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και πιστέψαμε μέχρι το τέλος», πρόσθεσε ο madridista προπονητής.



Μετά από μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή ανατροπή, ο Ζινεντίν Ζιντάν πρόσφερε στα μέσα ενημέρωσης την ανάλυση του θριάμβου εναντίον της Σπόρτινγκ στο ντεμπούτο του στο Champions League: "Είμαι χαρούμενος γιατί πήραμε τους τρεις βαθμούς. Υποφέραμε, αλλά δεν κατεβάσαμε τα χέρια. Το σημαντικό πράγμα ήταν να σκοράρουμε. Με τις αλλαγές έψαξα να δώσω στην ομάδα κάτι περισσότερο και οι τρεις αλλαγές μας έδωσαν περισσότερα. Είμαι χαρούμενος με τους James, Lucas και Morata".

"Τα πρώτα 80 λεπτά ήταν επίσης πολύ καλά. Φυσικά, είχαμε έναν αντίπαλο ο οποίος μας δημιούργησε προβλήματα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το πρώτο γκολ κάναμε καλύτερο παιχνίδι και είχαμε περισσότερη κυριαρχία έτσι ώστε να φθάνουμε στην επίθεση. Όταν παίζεις στο αντίπαλο μισό είναι διαφορετικά".

Προσπάθεια

«Δεν ήταν μια απρόσμενη νίκη. Δεν ξέρω αν είναι δίκαιη ή όχι, αλλά αυτό που είναι σαφές είναι ότι πιστεύαμε μέχρι το τέλος. Θα πρέπει να παίξεις μέχρι την τελευταία στιγμή, είμαστε μια ενωμένη ομάδα, πολύ συγκεντρωμένη, και μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά σε κάθε στιγμή. Αυτό συνέβη απόψε, ακόμα και γνωρίζοντας ότι δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι».

Δύσκολο παιχνίδι

"Θα συζητήσουμε πλέον τι δεν μου άρεσε. Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Αλλά, όπως είπα, υπάρχει ένας αντίπαλος που παίζει και σου βάζει δυσκολίες. Είναι το Champions League και δεν υπάρχει τίποτα εύκολο στο ποδόσφαιρο. Εδώ δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια".

Μπενζεμά

"Τον είδα καλά, ακόμη κι αν δεν είχε παίξει πολύ. Είναι φυσιολογικό να αρχίζει λίγο αργά, επειδή δεν έπαιζε για καιρό. Μπορούμε να βελτιωθούμε, είναι η αρχή της σεζόν. Βλέπω όλη την ομάδα συγκεντρωμένη, να συμμετέχει και να δουλεύει καλά. Ο καθένας ξέρει ότι μπορεί να προσφέρει νέα πράγματα στην ομάδα".

«Είμαστε η Μαδρίτη. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι θα’ναι δύσκολο κι ότι οι αντίπαλοί μας θα μας το κάνουν δύσκολο. Δεν κατεβάσαμε ποτέ τα χέρια κι αυτό είναι που έχει σημασία. Η προσπάθεια ήταν τεράστια. Όταν κερδίζεις έναν αγώνα έτσι σημαίνει πολλά γι’αυτή την ομάδα. Μένω μ’αυτό και φεύγω μ’ένα χαμόγελο και ήσυχος. Δεν θα κερδίζουμε κάθε παιχνίδι 5-0. Σήμερα υποφέραμε, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Morata

"Από έναν επιθετικό θα ζητάς πάντα να σκοράρει. Είμαι χαρούμενος με τη γενικότερη δουλειά του. Δεν ξεκίνησε το παιχνίδι κι όταν μπήκε τα πήγε καλά. Σήμερα έκανε την διαφορά, μια άλλη μέρα θα την κάνει ο Karim ή κάποιος άλλος παίκτης. Έχω πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Έχω την τύχη να’χω μια πλήρη ομάδα".

James

"Προς το παρόν δεν παίζει βασικός, αλλά μπορεί να παίξει απ’την αρχή, ανεξάρτητα απ’τα 15 λεπτά που έχει κάνει. Σήμερα έκανε τη διαφορά, αλλά εκτιμώ την καθημερινότητα του και την δουλειά του. Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή του. Γνωρίζουμε το είδος του παίκτη που είναι και θα’χει παιχνίδια".

Η Μαδρίτη και οι ανατροπές

«Η ιστορία της Μαδρίτης είναι πολύ σαφής. Αυτό αρέσει στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο. Σήμερα ήταν δύσκολα κι ο κόσμος το απόλαυσε. Αυτό είναι η Μαδρίτη, γνωρίζουμε ότι σε οποιοδήποτε λεπτό μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά»

Αντίπαλος


«Δεν με εξέπληξε καθόλου. Είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος και το’χει αποδείξει. Δεν ξέρω αν είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, δεν το εξετάζω. Δεν κατεβάσαμε τα χέρια, έχουμε χαρακτήρα, έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια και πήραμε την ανταμοιβή».


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.