News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Κρατώ το καλό παιχνίδι που κάναμε σε όλο τον αγώνα"

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

"Μας έλειψε να βάλουμε τις ευκαιρίες που είχαμε"

«Είμαστε σε καλή γραμμή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι», είπε ο λευκός προπονητής.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε το παιχνίδι στην αίθουσα τύπου στο Estadio de Gran Canaria: "Τα δύο γκολ που δεχτήκαμε είναι αυτό που μου άρεσε λιγότερο, αλλά κάναμε ένα καλό παιχνίδι μέχρι το τέλος. Το πρώτο μέρος της Τετάρτης ήταν περίπλοκο, αλλά σήμερα όχι. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μας έλειψε συγκέντρωση στις τελευταίες στιγμές".

"Είχαμε το παιχνίδι υπό έλεγχο. Δεν πρόκειται να κατεβάσουμε τα χέρια, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας. Απ’το 1ο μέχρι το 90ο  λεπτό ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν πιστεύω ότι έχουμε χάσει την πείνα".

Το δεύτερο γκολ της Λας Πάλμας

"Πρέπει να το αναλύσω, αλλά νομίζω ότι είναι περισσότερο μια έλλειψη συγκέντρωσης. Θα πρέπει να δω το γκολ, αλλά δεν θα παραπονεθώ. Παίζοντας έτσι για 90 λεπτά θα’μαστε ψηλά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι δύσκολο. Θα ξεκουραστούμε καλά και θα σκεφτούμε πλέον το Champions League".

«Μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, πιέζοντας ψηλά και κάναμε ό, τι είχαμε προετοιμάσει. Όταν σου βάζουν δύο γκολ κάτι συμβαίνει και θα το αναλύσουμε. Κρατάω το καλό παιχνίδι που κάναμε σ’όλο τον αγώνα. Μας έλειψε να βάλουμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Εάν το κάνεις 0-2 είναι ένα άλλο παιχνίδι. Μας ισοφάρισαν στο τέλος, σε μια έλλειψη συγκέντρωσης».

Η αλλαγή του Ρονάλντο

«Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη και σκέφτηκα ότι ήταν η ώρα να τον αλλάξω. Τίποτα περισσότερο. Αυτός θέλει να παίζει πάντα και να’ναι στο γήπεδο, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτώ τον παίκτη, κι έπρεπε να ξεκουραστεί και να σκεφτεί την Τρίτη».

Δύο ισοπαλίες

«Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και δεν το κάναμε. Είμαστε ήρεμοι, δουλεύουμε καλά και είμαστε αφοσιωμένοι σ’αυτό που κάνουμε. Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, αλλά είμαστε σε καλή γραμμή και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Λας Πάλμας

«Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένας καλός αντίπαλος και πίστεψε μέχρι το τέλος ότι θα μπορούσε να ισοφαρίσει και το έκανε. Αυτό που κάνουν φαίνεται στην βαθμολογία. Είναι ψηλά και τα πάει καλά».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.