News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ζιντάν: «Κρατώ την προσπάθεια όλων στο δεύτερο ημίχρονο»

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

«Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε καλά το αγώνα της Λας Πάλμας»

«Μας έλειψε η έναρξη με περισσότερη ένταση, αλλά είμαι ικανοποιημένος απ’αυτό που κάνουν οι παίκτες μου», πρόσθεσε ο λευκός τεχνικός.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Santiago Bernabeu τον αγώνα εναντίον της Βιγιαρεάλ. Ο madridista προπονητής εξήρε την αντίδραση της ομάδας μετά το διάλειμμα: «Μας έλειψε η ένταση κατά το πρώτο ημίχρονο. Μας αρέσει να μπαίνουμε στα παιχνίδια πολύ συνδεδεμένοι, αλλά στο πρώτο ημίχρονο αυτό μας έλειψε. Δεν μπορούμε να παίζουμε πάντα καλά και να βγαίνουμε απ’το πρώτο λεπτό στο μέγιστο. Μπορεί να συμβεί και μας συνέβη στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όταν είσαι πίσω δυσκολεύεσαι να το ανατρέψεις. Κρατάω το δεύτερο μέρος και την προσπάθεια όλων. Σωματικά, είμαστε μια χαρά».

"Μεμονωμένα σφάλματα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά είναι περισσότερο λόγω του πρώτου μέρους της ομάδας συνολικά. Βγήκαμε λιγότερο συνδεδεμένοι. Στη συνέχεια, το δεύτερο μέρος ήταν φαινομενικό απ’όλους. Δεν μπορείς να παίρνεις τους τρεις βαθμούς πάντα την τελευταία στιγμή. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα τους παίκτες μου, είμαι ικανοποιημένος με αυτό που κάνουν. Δεν θα μιλήσουμε περισσότερο για το ρεκόρ. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι".

Στάση

"Τώρα θυμόμαστε αυτούς τους δύο βαθμούς που χάσαμε απόψε, αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δεν είναι λόγω στάσης, γιατί καταφέραμε να αλλάξουμε τα πάντα κατά το δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να δουλέψουμε, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μπήκαμε έτσι σ’ένα παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Θα το σκεφτούμε και θα το δουλέψουμε".

Το αποτέλεσμα του Barcelona-Athletic

"Θέλω ισοπαλία, έτσι ώστε να μείνουμε στα ίδια. Όμως δε με νοιάζει για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε καλά τον αγώνα της Las Palmas".

"Έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με τον αγώνα του Champions League. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό απ'όλους, σε ένταση, σε ευκαιρίες ... δεν μοιάζει πολύ στο παιχνίδι του Champions League. Θέλουμε να αλλάξουμε λίγο το ξεκίνημά μας. Αν αρχίσουμε μπροστά είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλο. Αντ 'αυτού, αν αρχίσουμε πίσω είναι πιο δύσκολο για μας. Εάν ήταν το αντίθετο, αν ξεκινούσαμε καλά και τελειώναμε άσχημα, θα’ταν χειρότερα. Πρέπει να αρχίσουμε πιο συγκεντρωμένοι και να βάζουμε πάντα περισσότερη ένταση απ’την αρχή".

Σύστημα

"Υπήρξε μια αλλαγή συστήματος, ήδη απ’το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Παίξαμε με δύο μέσους και τον James πιο μπροστά για να βάλουμε λίγη περισσότερη πίεση. Αλλάξαμε επίσης σε ένταση, η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη απ’όλους. Στο πρώτο μέρος έγινε μια προσπάθεια, αλλά μεμονωμένα, στο δεύτερο υπήρξε μια συλλογική προσπάθεια".

Varane

"Δεν έχω επικεντρωθεί στο λάθος του πρώτου ημιχρόνου. Ένας παίκτης μπορεί να κάνει λάθη στο γήπεδο, αλλά εμένα μου αρέσει να μιλάω για την ομάδα και για το τι μπορούμε να κάνουμε συλλογικά. Ποτέ δεν θα’ναι ένοχος μόνο ένας παίκτης, ακόμα κι αν κάνει κι ένα σφάλμα. Θα πρέπει πάντα να αποδέχεσαι αυτά τα λάθη".

Το ρεκόρ κι ο Κριστιάνο


"Δεν ανησυχώ για το ρεκόρ. Όσον αφορά τον Cristiano, υπήρξε σημαντικός απόψε, όπως πάντα. Είναι σημαντικό να’ναι στο γήπεδο μαζί μας. Αν δεν σκοράρει δεν ανησυχώ. Πάντα θέλει να σκοράρει. Αυτό που με ανησυχεί είναι να μην είναι στο γήπεδο. Το σημαντικό είναι να ανακτήσει τη φόρμα επειδή μπορεί πάντα να σκοράρει".

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.