News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Μαδρίτη δεν βγαίνουν τα τελευταία 10λεπτα

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Του Pablo Polo

Άφησε να της ξεφύγει νίκη στο 87', σχεδόν όπως και στην Λας Πάλμας



Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Ένα παιχνίδι σε καλό δρόμο, όπου η Μαδρίτη φαίνονταν να'χει τα πάντα υπό έλεγχο, αλλά και πάλι στα τελευταία 10 λεπτά έρχεται η κατραπακιά. Αν ο Araujo κατάφερε το περασμένο Σάββατο να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά στο 84ο λεπτό, αυτή τη φορά ήταν στο 87ο, κι ο Schürrle, αυτός που διαμόρφωσε το ίδιο αποτέλεσμα.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξε καραμπόλα, αν κι ο Ζιντάν δάγκωσε το κάτω χείλος του με οργή καθώς οι Γερμανοί πανηγύριζαν ένα βαθμό σα να'ταν νίκη. Ίσως επειδή θα μπορούσε να κάνει περισσότερα. Ο Schürrle υποδέχτηκε μόνος, αλλά μετά έπρεπε να την στείλει όπου θα την έστελνε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Το ίδιο σενάριο

Όπως και στο Στάδιο της Γκραν Κανάρια , η Μαδρίτη ήταν πάντα μπροστά στο σκορ κι αφέθηκε να ισοφαριστεί δύο φορές. Το πρώτο γκολ, επιπλέον, ήρθε επίσης στην τελική ευθεία του πρώτου ημιχρόνου. Ο Tana το έβαλε επτά λεπτά πριν απ'το διάλειμμα, σε μια σύγχυση της άμυνας, κι ο Aubameyang, μόλις δύο λεπτά πριν απ'αυτό, εκμεταλλεύτηκε ένα κακό διώξιμο του Keylor για να κάνει το 1-1.


Ο Ζιντάν ξέρει ότι πρέπει να κλείσει την πόρτα για να κερδίσει περισσότερα παιχνίδια. Εδώ και μια-δυο βδομάδες τονίζει τη σημασία της ανέπαφης εστίας. Δεν έχει παράπονα με το παιχνίδι της ομάδας, τόσο στη δημιουργία όσο και στον καθορισμό, αλλά το να δέχεται δύο γκολ κάνει το παιχνίδι πολύ ανηφορικό. Τα καλά νέα είναι ότι πήρε ισοπαλία σε μια έδρα τόσο περίπλοκη έδρα όπως το Signal Iduna Park.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.