News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Rotation στον Sergio Ramos ενάντια στην Eibar

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Θα ξεκουραστεί για πρώτη φορά έχοντας παίξει ολόκληρα τα εννέα παιχνίδια της σεζόν



Την Κυριακή, ενάντια στην Eibar, θα γίνει rotation στον Sergio Ramos. Ο Ζιντάν είχε προγραμματίσει να τον ξεκουράσει εδώ και μέρες κι έτσι είπε στον παίκτη, ο οποίος θα χάσει το πρώτο παιχνίδι του μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν.

Ο λευκός αρχηγός έχει παίξει μέχρι στιγμής κάθε λεπτό που έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης. Απ’τα 120 εναντίον της Σεβίλλης στο Supercopa (συμπεριλαμβανομένου του σωτήριου γκολ) και τα 180 των δύο αγωνιστικών του Champions League, στα 540' των έξι αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ράμος έπαιξε επίσης ολόκληρα τα δύο ματς με την εθνική, τον Σεπτέμβριο (Βέλγιο και Λιχτενστάιν), έτσι ώστε έκλεισε τον Σεπτέμβριο, με συνολικά 1020 λεπτά.

Ο camero είναι ο μόνος παίκτης της λευκής ομάδας που έχει ξεκινήσει σε κάθε παιχνίδι, γεγονός που θα σταματήσει αυτό το σαββατοκύριακο. Ο Sergio θ’αφήσει σίγουρα τη θέση του στο δίδυμο Pepe-Varane, που θα κάνει έτσι το ντεμπούτο του για φέτος.


Στην 11άδα μπορεί επίσης να εμφανιστεί ο Coentrao, ο οποίος επιστρέφει μετά από τραυματισμό και θα μπορούσε να πάρει τη θέση του Μαρσέλο.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.