News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι ωφελημένοι madridistas απ’την απόφαση του CAS

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Πέντε παίκτες από της cantera μπορούν να παίξουν μετά την αναστολή



Με την αγορά κλειστή, η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε αυτό που ήθελε παίρνοντας την προσωρινή αναστολή της ποινής της FIFA και οι νεαροί που επηρεάζονται απ’το μέτρο μπορούν να παίξουν με τις αντίστοιχες ομάδες τους. Ο λόγος για την απόφαση του ανώτατου ποδοσφαιρικού οργάνου ήρθε για οκτώ παίκτες, εκ των οποίων μόνο πέντε παραμένουν στη λευκή πειθαρχία.

Ενώ οι Binu Bairam, Manuel Godoy και Fernando Macías δεν ανήκουν πλέον στο σύνολο της Concha Espina, τα δύο ανήλικα παιδιά του Ζιντάν, ο αδελφός του Garay, ο παίκτης Castilla Achraf Hakim κι ο Mircea Alexandre μπορούν να μπουν στις αποστολές των αντίστοιχων ομάδων τους.

Ο Μαροκινός μπήκε στη La Fábrica μόλις στα επτά του και παρόλο που ανήκει στην Castilla, στα 17 του ξέρει ήδη πως είναι να παίζεις με τις πρώτες ομάδες. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο Ζιντάν του έδωσε 45 λεπτά στο φιλικό εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεξιός μπακ που είναι ήδη διεθνής με το Μαρόκο.



Επίσης είναι ο αμυντικός Mircea Alexandru, ο οποίος παίζει στη Juvenil C. Ο Ρουμάνος ήρθε στο Valdebebas το 2010 κι έκτοτε έχει εξελιχθεί στη γραμμή του ασβέστη. Μπακ με σαφή επιθετικό προσανατολισμό, έχει ένα καλό σουτ.

Ο Benjamín Garay, αδελφός του παίκτη της Βαλένθια, κατέληξε στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν από έξι χρόνια. Όπως ο Ezequiel, είναι ένας δυνατός στόπερ, με καλή έξοδο της μπάλας κι επιπλέον, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Ξεχωρίζει με τη μπάλα στα πόδια κι έχει ευκολία στο να ξεκινά επιθετικές ενέργειες από πίσω.

Ο Theo Zidane είναι μέσος που έχει την ικανότητα να φτάνει στην περιοχή του αντιπάλου και πολύ κλάση με τη μπάλα στα πόδια. Ο τρίτος γιος του λευκού προπονητή έχει ήδη προκαλέσει όμορφα δημιουργημένα γκολ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Valdebebas. Έχει θυμίσει σε περισσότερες από μια στιγμές τον πατέρα του.


Τέλος ο Elyaz Zidane παίζει ακόμα στην Alevín A. Είναι μόλις δέκα ετών και έχει πολύ δρόμο στη madridista cantera. Όπως κι ο πατέρας του, είναι μέσος και αν ακολουθήσει το οικογενειακό μονοπάτι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα δώσει πολλές χαρές στους λευκούς οπαδούς.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.