News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane θα πρέπει να επιλέξει μεταξύ Varane και Pepe

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Των S. Siguero και P. Terroba

Ο Γάλλος έχει φανεί σ’αυτό το ξεκίνημα της σεζόν κι ο Πορτογάλος επιστρέφει με γαλόνια



Ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Pepe έχει παίξει ήδη έναν αγώνα με την ομάδα της Πορτογαλίας, εθνική με την οποία κατέκτησε το δεύτερο του τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης την περασμένη σεζόν. Ήταν ενάντια στο Γιβραλτάρ, στον οποίο σκόραρε επίσης και το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Το γεγονός είναι ότι ο Pepe είναι πλέον εδώ, και η ενσωμάτωσή του στην ομάδα του Ζιντάν θα’ναι μια πραγματικότητα την Παρασκευή, όταν ο τεχνικός θα πρέπει να κάνει τον κατάλογο για τον αγώνα κατά της Οσασούνα την επόμενη μέρα. Μια αποστολή στην οποία θα βρίσκεται ο Πορτογαλο-Βραζιλιάνος στόπερ, προκαλώντας ένα νέο "πονοκέφαλο" στον Zizou, ο οποίος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα διατηρήσει το δίδυμο των στόπερ που έχει παίξει σ’όλα τα επίσημα λεπτά αυτής της σεζόν, το δίδυμο που σχηματίζεται απ’τους Sergio Ramos και Raphael Varane, ή αν περάσει στην 11άδα τον Pepe που, την περασμένη σεζόν, πρόσφερε μια εξαιρετικά υψηλή απόδοση στην άμυνα.

Σ’αυτή την περίπτωση, όλα δείχνουν ότι το θύμα θα’ναι ο Varane, αν κι ο Γάλλος νεαρός στόπερ είναι ένα προσωπικό στοίχημα του Ζιντάν και, μετά την υπέρβαση της ασταθούς περασμένη σεζόν (και τον τραυματισμό που τον κράτησε έξω απ’το Euro) έχει αρχίσει δυνατά τη σεζόν 2016 -17. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο ανταγωνισμός θα’ναι και πάλι σκληρός μεταξύ Pepe και Varane, κι ότι θα μπορούσε ακόμη και να ωφελήσει υπό τη μορφή rotation τον αδιαμφισβήτητο Ramos.

Ο Varane και το όχι του στον Mourinho


Αυτό που είναι σαφές είναι ότι κανένας απ’τους τρεις δεν θα κάνει τα πράγματα εύκολα για τον Ζιντάν. Τόσο ο Ramos όσο και οι Varane και Πέπε θέλουν να’ναι βασικοί, και θα δουλέψουν γι’αυτό. Αλλά ο Γάλλος έχει ένα έξτρα κίνητρο μετά από ένα καλοκαίρι στο οποίο έλαβε εξαιρετικές προσφορές: «Ήταν κολακευτικό να ακούω το ενδιαφέρον της United. Ο Μουρίνιο είναι αυτός που με έκανε να έρθω εδώ και να είναι μια μεγάλη ομάδα. Αλλά απ’τη στιγμή που έμαθα το πρότζεκτ που είχε ο σύλλογος για μένα, δεν υπήρχαν περισσότερες ερωτήσεις. Εδώ έχω αισθανθεί καλά πάντα. Ήταν η απόφαση της ζωής μου σχετικά με την καριέρα μου», σχολίασε ο στόπερ στα μικρόφωνα του Canal +.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.