News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο θυμός του, ανάλογος με το κακό του παιχνίδι

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ρονάλντο, ο χαρακτήρας του Λας Πάλμας-Ρεάλ Μαδρίτης



Ο Πορτογάλος, δεν είναι έτοιμος, το ξέρει και θυμώνει γι'αυτό. Ο Ρονάλντο χθες ήταν καθαρή ανικανότητα. Του έλειψε η σπίθα που κανένας παίκτης δεν έχει στην προετοιμασία, ακριβώς στην περίοδο στην οποία βρίσκεται τώρα. Επέστρεψε στις 12 Αυγούστου μετά από έναν τραυματισμό και το σώμα του δεν είναι έτοιμο ακόμα. Το πρόβλημα είναι ότι το κεφάλι του CR7 δεν το καταλαβαίνει και θέλει να’ναι παντού, όπως πάντα. Η αλλαγή δεν του άρεσε, αλλά ακόμη λιγότερο το παιχνίδι που έκανε ενάντια στην Λας Πάλμας. Κι ο Ζιντάν προειδοποίησε χθες ότι θα υπάρξουν περισσότερες αλλαγές έτσι.

Δεν είναι έτοιμος και το ποδόσφαιρό του είναι σπασμωδικό

Ο Ρονάλντο χρειάζεται τη φυσική κατάσταση για το ποδόσφαιρό του. Η λογική λέει ότι ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει ακόμη να φτάσει στην καλύτερη φόρμα του. Κάτι εμφανές, αλλά που ο παίκτης δεν λέει να χωνέψει. Κατά το πρώτο ημίχρονο δοκίμασε τα πάντα, όντας πιστός στο στυλ του. Άρχισε κοιτώντας το τέρμα σε κάθε μπάλα που τον πλησίαζε, αλλά χωρίς ακρίβεια. Σε κανά δυο κόντρες οι συμπαίκτες του δεν τον κοίταξαν και χτυπήθηκε ζητώντας τη μπάλα.

Την ψάχνει κι απελπίζεται αν δεν τον βλέπουν


Έδωσε μια πάσα στον Bale με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Το διάλειμμα του χρησίμευσε για να βγει χαλαρός. Είχε μια καλή κόντρα που κατέληξε με μια καλή πάσα στον Μπέιλ, χειρονομία που ο Ουαλός εκτιμά. Κανά δυο σουτ κόντρα στην άμυνα και κάποιο χωροταξικό χάος με τον Morata κατέληξαν σε με μια αλλαγή που ήταν αναμενόμενη. Δεν του άρεσε που είδε το τέλος του παιχνιδιού απ’τον πάγκο. Αλλά τίποτα. Ναι, πλέον σκέφτεται το Champions League κι ο Ρονάλντο είναι απ’αυτούς που επιστρέφουν και το κάνει χωρίς προειδοποίηση.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.