News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άλλη αλλαγή του Ronaldo

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο Πορτογάλος βρίσκει το γκολ και τους φίλους του Pepe και Coentrao, το ιδανικό του καταφύγιο 


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τέρμα κατά της Μπορούσια Ντόρτμουντ κι έδειξε άλλη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Αν και φαίνεται ψέμα, ο λευκός επιθετικός χρειάζεται να σκοράρει. Το’χει στο αίμα. Δεν τα πάει καλά όταν είναι στο μικροσκόπιο και η αλλαγή στο στάδιο της Γκραν Κανάρια τον οδήγησε να’ναι στη μέση μιας διαμάχης που δεν είναι της αρεσκείας του. Δεν του αρέσει όταν μιλούν άσχημα για τον ίδιο ή το παιχνίδι του. Αντίο στην αντιπαράθεση και στους λόγους.

Ο Ρονάλντο συνεχίζει την προετοιμασία, αλλά το ακόρεστο πνεύμα του τον εμποδίζει να κατεβάσει τα χέρια. Βάζει προκλήσεις, τις πετυχαίνει και μερικές φορές αυτή η αυτό-απαίτηση τον οδηγεί να βιάζεται, να ψάχνει το δεύτερο πριν το πρώτο γκολ, όταν είναι κάτι που δεν χρειάζεται. Ο επόμενος στόχος του είναι τα 100 γκολ στο Champions League. Τα ήθελε χθες. Βιάζεται και ήξερε ότι με το ακυρωθέν γκολ λίγο πριν το ημίχρονο θα’ταν στα 99 στη λίστα, ως εκ τούτου πήγε σε μια κάμερα του γηπέδου για να του δείξει την επανάληψη. Κι αυτό γιατί ο Πορτογάλος ήθελε να προηγηθεί στο χρόνο και να καθιερώσει τη χρήση βίντεο που λειτουργεί σε άλλα αθλήματα.

Αφού σκόραρε έψαξε τους φίλους του. Ο CR7 νίκησε τον τερματοφύλακα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και θυμήθηκε τους συμπαίκτες του, του καταφύγιού του στα λευκά αποδυτήρια. Έτρεξε να αγκαλιάσει τους Coentrao και Pepe, τους πιστούς του σε όλες τις περιστάσεις και στιγμές. Τους θέλει στο πλευρό του και χθες ήταν οι τρεις τους μαζί και πάλι σ’ένα επίσημο αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης πολλούς μήνες μετά. Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν εύκολες για τον επιθετικό και οι δικοί του ήταν στο πλευρό του. Την περασμένη Κυριακή στα αποδυτήρια ζήτησε ηρεμία και την βρήκε στο πλάι των Pepe και Coentrao.

Ο χαιρετισμός με τον Ζιντάν αποτελεί μέρος της προσπάθειάς του να επιστρέψει στα κανονικά. Δεν του άρεσε η αλλαγή του Σαββάτου, αλλά δεν είναι σε πόλεμο ούτε θέλει να’χει έναν με τον λευκό τεχνικό. Στο παρασκήνιο παραδέχεται ότι ο Γάλλος μπορεί να’χει δίκιο, αλλά δεν αμφιβάλλουν, ότι αν υπάρξει μια νέα αλλαγή, θα εξοργιστεί και πάλι και θα το δείξει δημόσια. Δεν θα ήθελε να δει τον αριθμό του στον πίνακα, όταν η ομάδα του δεν έχει καθαρίσει το παιχνίδι ή ίσως και ποτέ. Φυσικά, η σχέση με τον Zizou δεν θα’ναι ποτέ όπως ήταν με τον Αντσελότι.

Το γκολ, αυτό που μερικές φορές γίνεται εχθρός του, είναι ο μεγάλος του σύμμαχος σ’αυτές τις στιγμές. Φυσικά, θέλει να συνεχίσει να σκοράρει απ’την αριστερή πλευρά. Δεν καταλήγει να του αρέσει να κάνει το εννιά, όπως έκανε πολλές φορές στο τελευταίο Euro. Ενάντια στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, δούλεψε σ’αυτή την αμυντική συμμετοχή που έχει ζητήσει ο Ζιντάν από όλους τους παίκτες του. Ο Πορτογάλος λάμπει στην επίθεση όταν η επαφή του με τη μπάλα είναι άμεση, είτε για πάσα με τη μία ή σουτάροντας στο τέρμα. Λιγότερο κουβάλημα.

Η νέα σύμβαση που είναι έτοιμη προς υπογραφή του έχει αφαιρέσει την ένταση. Χρειάζονταν μια χειρονομία του club και ήδη την έχει. Έψαχνε μια αγάπη που ποτέ δεν του έχει λείψει και την έχει ήδη με τη μορφή μιας συμφωνίας που του αποδεικνύει ότι στην ευγενή περιοχή του Bernabeu τον υπολογίζουν. Ένα άλλο πράγμα είναι το τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά την υποστήριξη την έχει.

@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.