News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Η ομάδα είναι έτοιμη για το Super Cup"

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

"Έχουμε εργαστεί σκληρά και η αξιολόγηση της περιοδείας είναι θετική", δήλωσε ο προπονητής των Λευκών.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στον Τύπο στη μικτή ζώνη, όπου αναφέρθηκε στη περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βόρεια Αμερική: «Η εκτίμησή μου της περιοδείας είναι θετική. Η ομάδα είναι έτοιμη για το Super Cup και μετά από τρία παιχνίδια και τρεις εβδομάδες προπόνησης είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Τρίτης, το οποίο θα’ναι ο πρώτος σημαντικός αγώνας μας».

"Οι παίκτες που δεν είναι μαζί μας για την προετοιμασία θα επιστρέψουν και θα δούμε πώς θα τα πάνε πίσω στη Μαδρίτη. Ο Karim θα προπονηθεί μαζί μας και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Ελπίζουμε να’ναι σε θέση να παίξει στο Super Cup. Δυναμώνει κι έχει προπονηθεί μαζί μας. Είναι δύσκολο όταν δεν είσαι σε θέση να προπονηθείς ως συνήθως, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι είναι μαζί μας".

Καλή προετοιμασία


"Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την προετοιμασία είναι ότι έχουμε εργαστεί σκληρά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί είναι μια μακρά σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα και να κρατήσουμε ψηλά το ρυθμό εργασίας. Ο James έπαιξε τα πρώτα 45 λεπτά του και βρίσκει ρυθμό σταδιακά. Δεν ανησυχώ που δεν σκοράρει ο Morata, μας προσφέρει πολλά και τα γκολ θα’ρθουν. Θα ήθελα ο Asensio να παραμείνει στο σύλλογο, αλλά θα μιλήσουμε γι 'αυτό όταν γυρίσουμε στη Μαδρίτη".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.