News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Συνάντηση galácticos στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Του Joel del Río

Ζιντάν, Ρομπέρτο ​​Κάρλος και Ρονάλντο θα δουλέψουν και πάλι μαζί



Η πασίγνωστη «galáctica εποχή» συγκεντρώθηκε υπό το πλαίσιο της διοίκησης του λευκού προέδρου Florentino Perez, στα ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου του μεγάλου αναστήματος: Λουίς Φίγκο, Ρονάλντο, Ζιντάν, Ραούλ Γκονζάλες, Ρομπέρτο ​​Κάρλος, Φερνάντο Ιέρο και Ντέιβιντ Μπέκαμ, μεταξύ άλλων. Ένα ιστορικό στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία δεν συνόδευσε η τύχη μετατρεπόμενη σε τίτλους.

Οι μεταγραφές των Φίγκο και Ζιντάν βοήθησαν τη Μαδρίτη να κερδίσει δύο τίτλους πρωταθλήματος, ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο κι ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο το 2002, το ένατο. Ωστόσο, θα’πρεπε να περιμένουμε ένα χρόνο για να δούμε μια επανάσταση στο ποδόσφαιρο, άγνωστη μέχρι τότε. Η άφιξη του Βραζιλιάνου (2002) και του Ντέιβιντ Μπέκαμ (2003) θα’δινε θέση στην εποχή των galácticos.

Στην σεζόν του 2002/03, οι Galacticos, χωρίς τον Μπέκαμ, κατέκτησαν τη la Liga και το Supercopa Ισπανίας. Αυτοί οι δύο τίτλοι θα’ταν οι μόνες νίκες μιας ομάδας που θα κατέληγε να δουλεύει καλύτερα έξω απ’τους αγωνιστικούς χώρους. Στις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδους η Ρεάλ Μαδρίτης απέτυχε σ’όλες τις προσπάθειές αφήνοντας άτιτλη τη «galáctica εποχή».

Η αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τη συνταξιοδότησή του στο τέλος του Mundial του 2006, μαζί μ’αυτήν του Ντέιβιντ Μπέκαμ το επόμενο έτος, έθεσε τέλος σε μια ιστορία αδύνατης αγάπης.

Και πάλι στην λευκή υπηρεσία

Όχι πριν πολύ καιρό αυτό το τρίο των φίλων και μπαλαδόρων άφησε πολλές μαγικές στιγμές στη μνήμη των madridista οπαδών. Δέκα χρόνια αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης τους έχει ενώσει για να δουλέψουν, για μια ακόμη φορά, στην υπηρεσία του madridismo.

Το νέο μοντέλο του Florentino Perez, μακριά απ’τις galácticos κι εκατομμυριούχες μεταγραφές, όπου οι Casemiro, Carvajal και Lucas είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας του Ζιντάν, έχει βρει μια πιο φθηνή αλλά εξίσου κερδοφόρα φόρμουλα για να κερδίζει τίτλους.

Η άφιξη του Ρονάλντο, ως συμβούλου του Florentino Perez και παγκοσμίου πρέσβη της madridista οντότητας, και η επιστροφή του Ρομπέρτο ​​Κάρλος στο Λευκό Οίκο πριν δυο μήνες, είναι η καλύτερη είδηση ​​για τον madridismo.


Ο πρώην λευκός μπακ, απ’τη μεριά του, θ’αναπτύξει διάφορες εργασίες στις χαμηλότερες κατηγορίες, αν και βασικά θα δουλέψει στις τεχνικές κι εκπαιδευτικές πτυχές των νέων.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.