News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη δεν εξετάζει τη μεταγραφή του Sissoko

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Πηγές του club διαβεβαιώνουν στη MARCA ότι δεν εκτιμούν την απόκτηση του Γάλλου διεθνούς



Ο Μούσα Σισοκό δεν είναι στην ατζέντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως μπορεί να γνωρίζει η MARCA μέσα από πηγές του συλλόγου, ο Γάλλος διεθνής ο οποίος παίζει στη Newcastle δεν είναι εντός του εύρους των παικτών που έχει στην ατζέντα της των πιθανών προσθηκών η λευκή οντότητα.

Αρκετά βρετανικά μέσα ενημέρωσης είχαν συνδέσει τις τελευταίες ώρες δυνατά το όνομα του μέσου αποκάλυψη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ακόμη περισσότερο μετά την απόσυρση του madridista συλλόγου απ’τον πλειστηριασμό για τον επίσης Γάλλο της Γιουβέντους, Πολ Πογκμπά, του οποίου ο προορισμός εξακολουθεί να συζητιέται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέτοια μέσα είδαν τον Sissoko ως το τέλειο κομμάτι στη μεσαία γραμμή της λευκής μηχανής δεδομένου ότι ο παίκτης συνδυάζει ποιότητα και σωματική δύναμη, δύο αρετές που η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εκτιμήσει κατά την εξέταση της μεταγραφής του Pogba.

Εκτιμώμενος στα 42 εκατομμύρια ευρώ, παρά τις φήμες, η Newcastle δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για τον παίκτη απ’την merengue οντότητα, όπου δεν προβλέπεται να ενσωματωθούν περισσότεροι παίκτες στη μεσαία γραμμή, ενώ δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Σ’αυτό το σημείο, ο madridista προπονητής, Ζινεντίν Ζιντάν, επιβεβαίωσε ότι υπολογίζει τον James Rodríguez, μετά τις εικασίες για την αποχώρηση του Κολομβιανού, αν δεν πάρει περισσότερα λεπτά.


Άλλες ομάδες, όπως η Κρίσταλ Πάλας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα, η Άρσεναλ ή η Λίβερπουλ έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 26χρονο μέσο που, για την ώρα, συνεχίζει να φοράει τη φανέλα των «Καρακαξών».

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.